Κυρούδης: «Ευλογημένος που εργάστηκα στον Ηρακλή»

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Κουρούδης από τον πάγκο του Ηρακλή, ο οποίος όπως σε μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο facebook τονίζει πως αισθάνεται ευλογημένος που είχε την ευκαιρία να εργαστεί στην ομάδα. Αναλυτικά:










«Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που είχα την ευκαιρία και την τιμή να εργαστώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω τους 70 και πλέον αθλητές που συνεργαστήκαμε από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα στα τμήματα υποδομής και φυσικά στις αντρικές ομάδες από τη Β' εθνική μέχρι σήμερα. Θα είναι όλοι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την τύχη να ξαναδουλέψω μαζί τους.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια και ειδικά τους Στέφανο Πέρκο, Δημήτρη Βάτο, Θωμά Κωστόπουλο, Γιώργο Αποστόλου, Γιάννη Δαμαλή και Στράτο Βαρδαξή. Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Χρυσάφη και τον γιο του Γιάννη γιατί χάρη σ' αυτούς είχαμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία φέτος, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Τέλος, θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τους αθλητές μου Δέσπο Δημήτρη, Μήτσιαλο Αλέξη, Μιχάλογλου Αντώνη, Σταματογιάννη Αλέξανδρο, Χατζόπουλο Χρήστο, Καραγιολίδη Γιάννη, Χρυσόπουλο Σάββα, Ταραμά Δημήτρη, Ονάσογλου Θοδωρή, Γαρέζο Γιώργο, Αράπη Θωμά, Αποστολίδη Απόστολο και τον αρχηγό Κοθρά Ευθύμη για τη δουλειά τους, την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και τη συνέπειά τους. Είναι αθλητές με όλη τη σημασία της λέξης και αξίζει ο κόσμος του Ηρακλή να τους αγκαλιάσει, γιατί είναι παιδιά με ικανότητες, μέλλον και πίστη».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια