Οκλαλιώτης: «Ημασταν αυτοί που πρέπει στο τέλος»

Για τον αγώνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Οκλαλιώτης δήλωσε στους «φίλους μπάσκετ ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:












«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες για την νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Μηχανιώνα, ένα αντίπαλο που πετυχαίνει πάρα πολλούς πόντους στην επίθεση και είναι ιδιαίτερα δύσκολος για οποιαδήποτε ομάδα.

Ξεκινήσαμε τον αγώνα περίφημα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου τον Μωϋσιάδη, τον παίχτη που αποτελεί βασικό μοχλό για την ομάδα μας, και ενώ όλα μας πήγαιναν πάρα πολύ καλά παίζοντας θεματικό και όμορφο μπάσκετ, χαλαρώσαμε, χάσαμε την συγκέντρωση μας, στην άμυνα αφήσαμε όλα τα σουτ με αποτέλεσμα ένα σχεδόν κερδισμένο παιχνίδι να γίνει για εμάς εφιάλτης.

Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή εκτός από το να πιέσουμε και να δώσουμε το ερέθισμα να μας βοηθήσει ο κόσμος μας, που για μία ακόμη φορά ήταν συγκλονιστικός και χωρίς την βοήθεια του στο τέλος δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να διεκδικήσουμε την νίκη.

Ήμασταν στα τελευταία αυτά λεπτά η ομάδα που πρέπει και μπορεί να είναι για να κερδίζει τέτοια ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον κόσμο μας, στα παιδιά της ομάδας και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Μηχανιώνας για το μπάσκετ που έπαιξε.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε λίγες μέρες για να προετοιμασθούμε για τον εξ αναβολής αγώνα της Παρασκευής με την Χαλκηδόνα η οποία είναι πρώτη και διαθέτει ένα ισχυρότατο σύνολο.


Είμαστε η ομάδα που θα διεκδικήσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι της αναλογεί, αλλά για να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα νίκης πρέπει σίγουρα να μην εμφανισθούμε όπως με την Μηχανιώνα, ειδικά στην άμυνα και στην αντιμετώπιση κάποιων ειδικών καταστάσεων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια