Ο Προμηθέας στη θέση της Λειβαδιάς και ο Ικαρος Καλλιθέας στη θέση του Προμηθέα-Αλλαγές μέρας και ώρας έναρξης αγώνων κυπέλλου Ελλάδας και πρωταθλημάτων

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι το Σωματείο ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταλαμβάνει την θέση του σωματείου ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, που ανήλθε στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών, στο Πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, και το Σωματείο ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ καταλαμβάνει την θέση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.







Ακόμη για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας  ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, για την Α’ Φάση, του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί της 21/09/2014, θα διεξαχθεί 20/09/2014 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας.


Τέλος για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛ. ΡΕΘ. – ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ., για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 19/10/2014 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «ΜΕΛ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια