Ξεκίνημα για τις ακαδημίες του ΑΣ Καρδίτσας-Φιλικό του ανδρικού με το Φοίνικα Λάρισας- Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας

Ξεκινούν τη χρονιά και οι ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας. Οι ακαδημίες απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπονήσεων, συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Θεσσαλίας, διεξαγωγή φιλικών αγώνων και εκδηλώσεις, που στόχο έχουν να φέρουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να τα βοηθήσουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο Α.Σ.Κ. στηρίζει το τοπικό αθλητικό δυναμικό και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τα ταλέντα της περιοχής μας. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας που φέτος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στελεχώνεται σχεδόν αποκλειστικά από Καρδιτσιώτες αθλητές, αποδεικνύοντας έτσι πως η Καρδίτσα μπορεί και πρέπει να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές του συλλόγου:

•             Κώστας Κομποδιέτας – τηλ. 693 6922792
•             Γιώργος Εγγλέζος – τηλ. 698 3518488
•             Βαγγέλης Παπαδόπουλος – τηλ. 694 4912594

Νέο φιλικό με Φοίνικα Λάρισας

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ δίνει την Πέμπτη στις 19.00 ο Α.Σ.Καρδίτσας, που θα υποδεχθεί στο κλειστό της Καρδίτσας το Φοίνικα Λάρισας. Μετά το τουρνουά «Δημήτρης Κορώνης», στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας κατέκτησε την πρώτη θέση, ακολουθεί νέο δυνατό φιλικό ματς, αυτή τη φορά με το Φοίνικα. Η ομάδα της Λάρισας, θα αγωνίζεται φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία και η φιλική αναμέτρηση προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα.

Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας


Διατίθενται οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ. Καρδίτσας για τη νέα χρονιά. Στο κλειστό της Καρδίτσας, αναμένεται να γίνουν συναρπαστικοί αγώνες τη νέα σεζόν για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Α.Σ.Κ. να εκπροσωπεί την πόλη μας στις εθνικές κατηγορίες. Η κάρτα διαρκείας εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο και στα 13 εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα ανδρών της Γ’ Εθνικής. Με κάθε κάρτα, ενισχύεται η φετινή προσπάθεια της ομάδας και οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια