Πρεμιέρα με το... δεξί για τον Αστέρα Κουκλουτζά

Νικηφόρα αρχή για τον Αστέρα Κουκλουτζά που κέρδισε έστω και δύσκολα με 49-48 μια καλή και δεμένη ομάδα όπως είναι οι Ελπίδες Ηλιούπολης στην αυλαία του πρωταθλήματος της Γ2 ανδρών της ΕΚΑΣΘ.







Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ και στο πρώτο ημίχρονο να προηγείται με διαφορά δέκα πόντων (31-21). Οι Ελπίδες στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν απόδοση και μάλιστα πήραν προβάδισμα στο σκορ περίπου δυο λεπτά πριν το τέλος με 46-48. Με κακές επιλογές στην επίθεση δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά και κάνοντας σε αυτό το διάστημα δυο φάουλ έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να ευστοχήσει σε τρεις ελεύθερες βολές και να πάρει την νίκη με το τελικό 49-48.
Οι γηπεδούχοι έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή, το τεχνικό τιμ και στο πιστό κοινό της ομάδας και άφησαν το μήνυμά τους ενόψει της αυριανής μέρας: «Rip Κillah Ρ! Ραντεβού στους δρόμους».
Δεκάλεπτα: 14-11, 31-21, 43-38, 49-48
Διαιτητές: Μπίκης-Κατούδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ (Στανιτσόπουλος):  Σιδεράς Θ. 2,  Μουιανός 4, Ξενιτόπουλος, Σαλτζίδης, Στανιτσόπουλος 15(3), Παπαδόπουλος 7(1), Σταμπολίδης, Χαρτοματσίδης 9, Αναστασιάδης 1, Νεστορούδης, Σέββας 5.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Καλαϊτζόγλου-Δόκος):  Κατσουπάκης, Πασπαλτζής 7(1), Λαγός, Κασούμης 3, Τερμεντζής 9, Βαγενάς 4, Κεχαγιάς 17, Νικολαϊδης 8, Παπαγγέλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια