Συνεχίζεται η προετοιμασία του Γαλαξία Αδένδρου για τον αγώνα της Δευτέρας

Ο Γαλαξίας Αδένδρου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του και τις προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για την Δευτέρα στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στις 20:30 με αντίπαλο τον Γαλαξία Θεσσαλονίκης.







Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν προπονήσεις στο κλειστό του Αδένδρου, ενώ την Παρασκευή ο Σημήτρης Ροδάς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του κρίσιμου παιχνιδιού της Δευτέρας με μία προπόνηση το Σάββατο στις 15:00 το μεσημέρι.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες προσκαλούν τους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο για μία πετυχημένη πρεμιέρα.

Οι διοικήσεις της καλαθοσφαιρικής ομάδας αλλά και του βόλεϊ όπως και τα μέλη ευχαριστούν όλους τους κατοίκους του Αδένδρου και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και ενίσχυση για τις βελτιωτικές αλλαγές του κλειστού γυμναστηρίου. Να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό έχει βαφτεί πλήρως μαζί με διάφορες εργασίες βελτιώσεις και θα συνεχιστούν για το εξωτερικό τμήμα του γυμναστηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια