Πέταξε έξω από το κύπελλο γυναικών τον Ιπποκράτη Κω, ο Αρης Πετρούπολης-Το νικητήριο τρίποντο στην παράταση από την Τσέρου

H μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας γυναικών έγινε στην Πετρούπολη αφού ο νεοφώτιστος στην Α2 τοπικός Άρης απέκλεισε τον περσινό τρίτο της διοργάνωσης του κυπέλλου Ιπποκράτη Κω με νίκη 68-67 στην παράταση.






Όπως γράφει το www.sportshero.gr οι ηρωίδες της Πετρούπολης ήταν η Αναστασία Τσέρου που πέτυχε το τρίποντο «μαχαιριά» για την Κω στην λήξη της παράτασης (68-67) αλλά και η Ναταλί Πλούμπη που με καλάθι στα εννέα δέκατα της κανονικής διάρκειας ισοφάρισε 57-57  και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην φάση των προημιτελικών ο Αρης θα αντιμετωπίσει στην Πετρούπολη την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Ο αγώνας στην κλήρωση θα γινόταν στο Νέο Ρύσιο αλλά ο Αρης Πετρούπολης σαν ομάδα Α2 γίνεται αυτόματα γηπεδούχος. 

Ο Ιπποκράτης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και είχε επιθετικές αιχμές Κάντγουελ και Κεχαγιά. Πήρε μια διαφορά στο 30΄ αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ¨Αρης Πετρούπολης πίστεψε στην ανατροπή και ισοφάρισε με πολλή ψυχή και πάθος. Η Πλούμπη ήταν αυτή που έσυρε τον χορό και στην λήξη του κανονικού αγώνα ισοφάρισε 57-57. Δεν υστέρησε κάποια από τις νικήτριες αλλά σίγουρα η μικρή Αναστασία Τσέρου, νεοαποκτηθείσα από τον Εύνικο στην  λήξη της παράτασης και με σκορ 65-67 πέτυχε ένα τρίποντο θράσους και παλληκαριάς και ολοκλήρωσε την μεγάλη έκπληξη .


Δεκάλεπτα: 12-16, 26-31, 38-47, 57-57 (κ.α), 68-67
Διαιτητές: Αποστολίδης Β.-Παυλόπουλος Ανδ.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μίχα-Αγγέλη): Μπαράκου, Καβαλλάρη 5(1), Λιάγκα 12(2), Μοίρα 7, Πλούμπη 21(1), Ροίδου 6, Ανωγειανάκη 9(1), Τσέρου 6(2), Μακρυνίκα 2.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης-Παπούλης): Χελιώτη 6, Κάλντγουελ 19, Κασάπογλου 2, Γούναρη 3(1), Κεχαγιά 22(2), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 1, Γιαννακοπούλου 8, Κουφογιάννη 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια