Φεύγει για Πο η Εθνική Ανδρών- Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην χθεσινή προπόνηση

Τα πρώτα φιλικά της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας αναμένεται να δώσει η Εθνική Ανδρών, η οποία θα ταξιδέψει για το Πο της Γαλλίας, όπου θα αντιμετωπίσει σε διεθνές φιλικό τουρνουά την Σερβία, την Γαλλία και την Κροατία.






Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής. Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη το μεσημέρι της Πέμπτης (06/08) αναχωρεί για την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα το Πο, όπου θα αντιμετωπίσει Σερβία, Γαλλία και Κροατία σε φιλικό τουρνουά.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την FIBA, ενώ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα, λόγω της θλάσης στους κοιλιακούς που έχει υποστεί.

Τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή

Σερβία-Ελλάδα (19:00)
Γαλλία-Κροατία (21:30)

Σάββατο

Κροατία-Σερβία (17:00)
Γαλλία-Ελλάδα (20:00)

Κυριακή

Ελλάδα-Κροατία {19:00)
Γαλλία-Σερβία (21:30)

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην χθεσινή προπόνηση

Με μια εκλεκτή παρουσία πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης για την Εθνική ομάδα, καθώς ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη.

Εκεί, ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, ενώ συνομίλησε μαζί τους σε πολύ θερμό κλίμα.


Οι παίκτες, από την πλευρά τους, έδωσαν στον Πρωθυπουργό μία φανέλα και μια μπάλα, με τις υπογραφές τους, ενώ του έκαναν δώρο κι ένα λάβαρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια