Υπέγραψε η Παπαμιχαήλ στο Ελληνικό

Η Πέλη Παπαμιχαήλ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και  υπέγραψε πριν λίγη ώρα το νέο της συμβόλαιο με την ΑΕΣ Ελληνικού.











Όπως γράφει το www.sportshero.gr το τελευταίο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της νταμπλούχου Ελλάδας είναι μια κίνηση που αποδεικνύει ότι ο σύλλογος θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία κάνοντας επίδειξη ισχύος. Το ρόστερ της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη ενισχύεται πλέον σε μεγάλο βαθμό.

Η διεθνής 28χρονη φόργουορντ που αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους από τον Πανιώνιο έχει κατακτήσει τρεις τίτλους με τις Εσπερίδες Καλλιθέας (νταμπλ το 2006 και κύπελλο Ελλάδας το 2007) ενώ έχει αγωνιστεί σε Γαλάτσι, ΑΟΝΑ, Εσπερίδες, Καστοριά, Πανιώνιο, Κάντι Λα Σέου Ισπανίας, Γκόσπικ Κροατίας, Λιμόζ και Καλαί Γαλλίας, Ραγκούσα Ιταλίας, Αθηναϊκό.

Εχει αγωνιστεί στις  Εθνικές ομάδες υποδομών (κορασίδων νέων γυναικών)  με σημαντικά επιτεύγματα και φυσικά στην Εθνική γυναικών της οποίας αποτελεί βασικό στέλεχος από το 2005 μέχρι σήμερα.

Πρόκειται ασφαλώς για την πιο ηχηρή φετινή μεταγραφή. Στον Αθηναϊκό είχε σε 33,7΄ 11.3π., 43,2% διπ., 27,3% τριπ., 73,9% βολ., 8,7 ριμπ., 1,5 ασίστ , 2 λαθ.  Η Παπαμιχαήλ δήλωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα:


«Είμαι ευχαριστημένη που υπέγραψα στο Ελληνικό. Η νέα μου ομάδα  προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και αυτό σίγουρα βάζει ψηλά τον πήχη.  Αποτελεί παράλληλα όμως και ένα σημαντικό κίνητρο για μένα και την ομάδα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν, εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους και είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά και η νέα μου ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια