Πλευράκης: «Αυτό είναι το όνειρο μας»

Όντας 17 χρόνια ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα και 20 συνολικά στο σύλλογο ο κόουτς Κώστας Πλευράκης έχει συνδέσει το όνομα του με το Αρκάδι.









Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε μέσω του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου την ρεθυμνιώτικη ομάδα στην επιστροφή στην Α2 γυναικών έπειτα από απουσία τριών χρόνων. Ο κόουτς Πλευράκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την επιστροφή του Αρκαδίου στην Α2 γυναικών

«Όταν ανεβαίνεις μία κατηγορία παραπάνω είναι κάτι ευχάριστο. Αυτή η επιτυχία έρχεται να ενισχύσει την φιλοσοφία του συλλόγου που είναι να δίνει αγώνες και παραστάσεις σε νέα παιδιά που προέρχονται μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου. Δυστυχώς το πρωτάθλημα εδώ στη Κρήτη είναι μικρό και με λίγες ομάδες οπότε η συμμετοχή μας τη νέα σεζόν στην Α2 γυναικών κυρίως με νεαρά παιδιά θα δώσει στα παιδιά τις εμπειρίες που χρειάζονται για την μετέπειτα πορεία τους ως αθλήτριες. Ειδικά κάποιες που είναι και στην Εθνική ομάδα θα βοηθηθούν να αγωνιστούν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου και την πορεία της ομάδας του

«Για να είμαι ειλικρινείς το περίμενα λίγο πιο δύσκολο και θα εξηγήσω γιατί. Οι αντίπαλες ομάδες είχαν έμπειρες αθλήτριες, ενώ οι δικές μου ήταν νεάνιδες που προέρχονταν από Πανελλήνιες και δεν γνώριζα πως θα αντιδράσουν και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται. Τελικά όλα πήγαν καλά και πιστεύω ανταποκριθήκαμε πλήρως.

Γενικότερα φοβόμασταν το πρώτο παιχνίδι με τη Χίο γιατί δεν την είχαμε δει και γνωρίζαμε ότι έχει αθλήτριες με αρκετές εμπειρίες. Ατομικά ξέραμε τις αντίπαλες παίκτριες όμως δεν είχαμε εικόνα της ομάδας. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά από τη αρχή και τελικά η νίκη φάνηκε να έρχεται εύκολα αν και δεν ήταν τόσο όσο φάνηκε. Από εκεί και πέρα στο παιχνίδι με την Πάτρα το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό και δυνατό παιχνίδι, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να ξεφύγουμε χτίζοντας διαφορά ασφαλείας».

Για τους στόχους που υπάρχουν πλέον


«Το όνειρο μας είναι να έχουμε ένα νεανικό σύνολο να μπορέσει κρατηθεί ομάδα Α2 και να αποκτήσουν εμπειρίες τα παιδιά μας. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε αυτό το πλάνο που έχουμε και πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Με λίγους αγώνες είναι επίτευγμα να είναι συντηρούμε τόσο ψηλά το επίπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια