Χαραλαμπόπουλος: «Θέλουμε ένα μετάλλιο»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεκαθάρισε πως στόχος της Εθνικής Εφήβων είναι ένα μετάλλιο και τόνισε πως οι Πρωταθλητές του 2008 πρέπει να αποτελούν παράδειγμα. Αναλυτικά, όσα είπε ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe:










Για τους Εφήβους Πρωταθλητές του 2008:

«Όταν βλέπεις αυτούς τους παίκτες, σκέφτεσαι ότι έπαιξαν, σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το τουρνουά και θέλεις να προσπαθήσεις να γίνεις σαν και αυτούς. Θέλεις να κατακτήσεις νίκες και μετάλλια. Πλέον, παίζουν στις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης. Αποτελούν παράδειγμα. Πρέπει να είμαστε σαν και αυτούς».

Για τους αγαπημένους του παίκτες:

«Μου αρέσει ο Ντιρκ Νοβίτσκι γιατί παίζει με το μυαλό του. Και ο Μάνου (σ.σ. Τζινόμπιλι) γιατί παρ’ ότι είναι 37 χρόνων παίζει σαν 20αρης».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του:

«Παίζω σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μου. Δίνω το 100% κάθε φορά. Θέλω να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το  τι του αρέσει να κάνει στο παρκέ:

«Πολλά πράγματα. Άμυνα, ριμπάουντ, σκοράρισμα. Τα πάντα. Μου αρέσει να πατάω παρκέ και να παίζω».

Για το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα φέτος, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν:

«Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα. Ευχαριστώ τον κόουτς, Αργύρη Πεδουλάκη, που με χρησιμοποίησε σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά στο μέλλον θέλω να παίζω περισσότερα λεπτά και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στην ομάδα».

Για τους στόχους της Εθνικής:

«Ένα μετάλλιο. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο μίλησε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου:


«Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που κάνει τα πάντα στο παρκέ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Παίζει σαν γκαρντ ή πάουερ φόργουορντ και είναι καλός πασέρ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια