Απίστευτες κινήσεις από το γυναικείο του Ολύμπου Ελευθερίου Κορδελιού-Απέκτησε παίκτριες με θητεία σε Α1 και Α2

Η διοίκηση του Ολύμπου Ελευθερίου Κορδελιού ανακοίνωσε την συμφωνία με τους προπονητές Γιώργο Ατακτίδη, Σίμο Μαρβάκη και Γιώργο Μηλιαρά, και καλωσορίζει στην οικογένειά της τις παρακάτω παίκτριες:






Τριανταφυλλίδου Κέλυ (Αρης-προηγούμενη ομάδα Απόλλων Καλαμαριάς), Κανσίζογλου Κατερίνα (Αχιλλέας Θερμαϊκού- προηγούμενη ομάδα Μ. Αλέξανδρος), Παπαρέντη Σοφία (Απόλλων Καλαμαριάς), Τράντα Μάρω (Βελβεντό- προηγούμενη ομάδα Αρης), Τσίτσου Γεωργία (Απόλλων Καλαμαριάς), Ακσεχέρογλου Βίκυ (Απόλλων Καλαμαριάς), Αναστασιάδου Χρυσάνθη (Χορτιάτης), Παπαγακή Άννα (Απόλλων Καλαμαριάς), Κωστοπούλου Κατερίνα (Παναθλητικός-προηγούμενη ομάδα Απόλλων Καλαμαριάς), Μουστακίδου Νατάσα (Πιερικός Αρχέλαος- προηγούμενη ομάδα Παναθλητικός). Όπως αναφέρεται «η ομάδα θα προχωρήσει σε ακόμα μία ή δύο μεταγραφές μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια που επέλεξαν την ομάδα μας στην νέα αρχή που κάνουμε και τις ευχόμαστε υγεία πάνω απ' όλα και πολλές νίκες. Οι παίκτριες που ήρθαν είναι μεγάλα ονόματα για την κατηγορία αυτή και θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την δημιουργία γυναικείων τμημάτων στην περιοχή μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες Βελβεντό,  Παναθλητικό και Πιερικό Αρχέλαο για την βοήθεια που μας έδωσαν να αποκτήσουμε με υποσχετική απο την ομάδα τους τις Τράντα, Κωστοπούλου και Μουστακίδου αντίστοιχα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια