Στον ΠΑΟΚ ο Τίμος Φυλακτός

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τίμος Φυλακτός που αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από τη ΧΑΝΘ.












Ο παίκτης που είναι γεννημένος το 1999, αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και έχει ύψος 1.99. Πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο που θα βοηθήσει τα μέγιστα το παιδικό τμήμα του «Δικεφάλου».


Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλο ένα ταλέντο απο το πρόγραμμα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια κύριε Δεμερτζή κάνετε φοβερή δουλείά στις ακαδημίες όλο παίκτες βγάζετε. Έμαθα ότι σας ζητάει και ο ολυμπιακός για να ..διαλύσετε τις ακαδημίες του. Τραβάτε τώρα στους γονείς και αρμέξτε τους για την συνδρομή. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η μπασκετικη Μασια δημιουργειται σιγα σιγα !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτες οι μεγαλες ομαδες εχουν το ονομα και μπορουν και το κανουν αυτο ,για εμενα δεν ειναι κακο.Το να εχεις στις ακαδημιες 200 παιδια δεν μου λεει κατι οταν ειναι 10 χρονων ,μαζευεις χρημα και μπορει να σου μεινουν ολοι 1,60, τοτε τι κανεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συγνωμμη υπαρχουν πολλοι που ειναι 1.60 σε ολη την ελλαδα ? και αντε πες οτι υπαρχουν ολοι μπασκετ θα παιζουν ? μη λεμε οτι θελουμε !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντί να δουλέψουν οι προπονητές βάζουν τους μάνατζερ για να βρουν έτοιμους παίκτες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμένα το παιδί μου αγωνίζεται σε ομάδα των Αμπελοκήπων στις ακαδημίες και είμαι ευχαριστημένος.Επειδή διαβάζω τα σχόλια γονέων παικτών των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και εκνευρίζομαι καθότι Παοκτσής άν δεν περνάτε καλά η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έχει δεκάδες ακαδημίες με καλούς προπονητές.Αλλά είπαμε το εφέ των γονέων να λένε σε παρέες και να φουσκώνουν σαν παγώνια ότι ο γιός παίζει στον ΠΑΟΚ είναι φετίχ.
Για αυτό σταματήστε να κράζετε τον σύλλογο .
Η μένετε εκεί με τις συνθήκες που υπάρχουν και κάνετε το εφέ σας η διαλέξτε άλλη ακαδημία να πάτε τα παιδιά σας.
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί τα βάζουμε με τους προπονητές και τις ομάδες, αφού από εμάς του γονείς συντηρείται αυτή η κατάσταση;
Παρακολούθησα το camp της ΕΚΑΣΘ στις ηλικίες 2000-2001 στη Μίκρα και τρόμαξα από τις αντιδράσεις αλλά και τις κωλοτούμπες των γονέων σε κάτι απίθανους "μπασκετικούς" τύπους, που κανόνιζαν με τους γονείς πως θα αναδείξουν το ταλέντο του παιδιού τους μετακινούμενοι από τις "μικρές" ομάδες στις "μεγάλες".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ και το παληκαρι...ολα τάλλα ειναι για ναχαμε να λεγαμε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητιρια Τιμο φιλε μου μακαρι να τα πας περιφημα και σε αυτην την ομαδα και να την ανεβασεις ακομα πιο ψηλα καλη συνεχεια στην αθλητικη σου καριερα.Εισαι μεγαλο ταλεντο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο φιλε Τιμο,εισαι μεγαλο ταλεντο μακαρι να τα πας και εκει τοσο καλα οσο και στις αλλεςομαδες που επαιξες,εισαιμεγαλο ταλεντο.Καλη συνεχεια!