Δεν πήγαν στην πρώτη των Νέων οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγραβάνης, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέστησαν σαφές πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα ενισχύσουν τις Εθνικές Ομάδες και η αρχή έγινε από τους Νέους.










Όπως γράφει το www.superbasket.gr η Εθνική Νέων πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης (8-20 Ιουλίου), ωστόσο σε αυτή δεν βρέθηκαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ανδρέας Χριστοδούλου.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισαν πως δεν θα αφήσουν τους παίκτες του να ενισχύσουν την Εθνική εφόσον δεν πάρουν στα χέρια του τα ασφαλιστικά συμβόλαια και τα λεγόμενα τους έγιναν πράξη στην ομάδα των Νέων, εκεί όπου δεν βρέθηκαν -τουλάχιστον στην πρώτη συγκέντρωση- τρεις αθλητές του Ολυμπιακού.

Και μπορεί οι τρεις «ερυθρόλευκοι» να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτό να τους καθιστά δικαιολογημένους απόντες, ωστόσο είχαν προγραμματίσει το πρωί να δώσουν το παρών στο πρώτο ραντεβού. Από τη στιγμή όμως που στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν τα ασφαλιστικά συμβόλαια τους δόθηκε εντολή να μην παρουσιαστούν στην πρώτη όπως κι έγινε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια