Χωρίζουν οι δρόμοι Αετών Ορμύλιας και Νομικού-Η ανακοίνωση της ομάδας και η δήλωση του προπονητή

O πρόεδρος, το συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές των Αετών Ορμύλιας, με ανακοίνωσή τους, «θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον προπονητή Παναγιώτη Νομικό για την προσφορά του στο σύλλογο.




Ο Παναγιώτης εργάστηκε σκληρά και πρόσφερε τις γνώσεις του και το χρόνο του στους αθλητές έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να πάνε ψηλά. Του ευχόμαστε με όλη μας τη καρδιά καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Με την σειρά του ο Παναγιώτης Νομικός ανέφερε τα εξής:

«Τελείωσε μια όμορφη και διαφορετική χρονιά. Πέρσι τον Ιούλιο γνώρισα τους ανθρώπους της διοίκησης των Αετών Ορμύλιας και μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να γίνουμε μια όμορφη παρέα. Τους ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δώσανε να εργασθώ στον σύλλογο καθώς και για την στήριξη και την βοήθεια τους σε κάθε δυσκολία. Έτσι πρέπει να είναι όλες οι διοικήσεις.

Τιμή μου που προπόνησα τα παιδιά των Αετών. Είδα πολύ ταλέντο σε αυτή την ομάδα, μεγάλο μεράκι για δουλειά και ατελείωτη αγάπη για το μπάσκετ. Αν η πολιτεία επιτέλους δημιουργήσει ένα κλειστό στην Ορμύλια είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και θα είμαι πάντα κοντά σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια