Ο Χρήστος Παπανικολάου προπονητής των εφήβων του Αρη-Στο παιδικό ο Γκογκάκης-Παραμένει στο γυναικείο ο Μασλαρινός-Ανανέωσαν Σύρρα, Σολωμού, Κανταρά και Σταμπουλίδου

Οι επιτυχίες δεν έρχονται ποτέ τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σωστού προγραμματισμού, καλής οργάνωσης και σκληρής δουλειάς, όλων όσων απαρτίζουν ένα τμήμα.








Έτσι, το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Αρης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε το σχεδιασμό σε όλα τα τμήματα κάτι που ανακοίνωσε αναφέροντας τα εξής:

1) Ο Άκης Κοτανίδης θα είναι ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου μας και ο Πέτρος Αποστόλου, ο υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ  για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

 Οι δύο προπονητές συμφώνησαν με τους υπευθύνους των τμημάτων  και αναλαμβάνουν αμέσως τα καθήκοντα τους, για τον καλύτερο σχεδιασμό του προγράμματος των υποδομών του συλλόγου.

2) Καλωσορίζουμε στην Αρειανή οικογένεια το Χρήστο Παπανικολάου και το Χρήστο Γκογκάκη. Τους επί δύο χρόνια Πρωταθλητές Θεσσαλονίκης εφήβους θα αναλάβει να προπονεί ο Χρήστος Παπανικολάου, άνθρωπος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έχει αγωνιστεί στο αντρικό τμήμα, για 2 χρόνια.

Το παιδικό τμήμα θα αναλάβει ο Χρήστος Γκογκάκης, ο έμπειρος σε τμήματα υποδομής κόουτς, που έχει εργαστεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τους δύο προπονητές θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε πολλές επιτυχίες.

3) Ο Βασίλης Μασλαρινός, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογό μας και θα προπονεί για άλλη μια χρονιά το τμήμα γυναικών.

4)  Η Έλενα Σύρρα και η Θεοφανώ Σολωμού, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι δύο φερέλπιδες αθλήτριες, που μέχρι πέρσι ήταν παράλληλα στο γυναικείο και στο νεανίδων, κατόπιν εισηγήσεως του προπονητή, συμφώνησαν και θα αγωνίζονται για ένα χρόνο ακόμα.

5) Η διεθνής αθλήτρια Γωγώ Κανταρά, που λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες πέρσι, ανανέωσε και αυτή τη συνεργασία της με την ομάδα.


6) Η  Μυρτώ Σταμπουλίδου, θα συνεχίσει και αυτή με τη σειρά της να προσφέρει τις υπηρεσίες της για άλλη μια χρονιά. Η διεθνής αθλήτρια, που αποκτήθηκε από την Ένωση Καβάλας, πριν από 2 χρόνια, ανανέωσε τη συνεργασία της, μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια επιτυχίες με τον Αρη, καθώς και με την Εθνική ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια