Η ανασκόπηση της χρονιάς από τον Χορτιάτη

Η αγωνιστική σεζόν 2013-2014 δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι άλλο εκτός από επιτυχημένη για την ομάδα του Χορτιάτη. 







Όπως αναφέρεται στην σελίδα της, «τρεις στόχους είχε ο σύλλογος, την άνοδο του αντρικού τμήματος στην Β’ ΕΚΑΣΘ, μια αξιοπρεπή συμμετοχή του γυναικείου τμήματος στην Α’ ΕΚΑΣΘ και την δημιουργία ακαδημιών.

Η χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, αφού όλα όσα είχαν υποσχεθεί στην ομάδα κάποιοι αρμόδιοι δεν τα τήρησαν. Οι ώρες προπονήσεων ήταν ελάχιστες για όλα τα τμήματα, με αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς των αθλητών. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε κανείς. Χάρις στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και στην θέληση όλων σιγά σιγά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα. Τον πρόεδρο του συλλόγου Μπάμπη Γιαννακούδη, ο οποίος δεν έχασε κανέναν αγώνα των τμημάτων, στήριξε τόσο διοικητικά όσο και ψυχολογικά τους αθλητές. Τον έφορο Γιώργο Ρηγόπουλο, που δεν έφυγε στιγμή από τον πάγκο της ομάδας. Του προπονητές Κώστα Παράδα, Παναγιώτη Κυπραίο, Μιχάλη Τσάικο, Λία Κουκαρούδη, που βρίσκονταν δίπλα στους παίχτες σε κάθε τους ανάγκη.


Τους θερμούς φιλάθλους που έδιναν ώθηση σε όλους να συνεχίσουν όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα. Τον Α.Σ Αρης που συνεργάστηκε μαζί με τον σύλλογο και βοήθησε στην δημιουργία και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Το «τέσσερα, σύγχρονο καφενείο» για την στήριξη του στο γυναικείο τμήμα, καθώς και τους Θανάση Μάλλιαρη και Βασίλη Τσιτσικλή στο αντρικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια