Τρίτη θέση στα μπαράζ και άνοδος κατά 99% στη Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών για τη ΔΕΗ‏

Η ΔΕΗ επιβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου του ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων με 47-38 και ανεβαίνει, όπως όλα δείχνουν, στη Γ1 κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.










Η τρίτη, στα μπαράζ, θέση στην οποία τερμάτισε η ομάδα της ΔΕΗ, δίνει το εισιτήριο για την Γ1 αφού είναι σχεδόν σίγουρο (99%) ότι τουλάχιστον μία ομάδα από τις παραπάνω κατηγορίες δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα του Δαμιανού Αμανατίδη που από την αρχή της σεζόν ήταν ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα της ΔΕΗ τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο όμιλο με απολογισμό 18 νίκες και 6 ήττες έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ που ακολούθησαν κατάφερε να καταλάβει τη 3η θέση που όπως όλα δείχνουν είναι αρκετή για να την οδηγήσουν στην Γ1. 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους παίκτες της ομάδα που βοήθησαν στην φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας. Ξεκινώντας από τον MVP της ομάδα τον μπόμπερ Βαγγέλη Κεραμάρη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας αλλά και όλων των κατηγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.Θ με μέσο όρο 31.4 πόντους ανά παιχνίδι (!!!). Δεν ήταν μόνο το σκοράρισμα, αλλά και η ηγετική φυσιογνωμία του που βοήθησε και τους υπόλοιπους παίκτες. Ο μικρός της ομάδας Γιώργος Ζήκος με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά παιχνίδι βοήθησε πολύ την ομάδα ιδιαίτερα στους αγώνες μπαράζ.

Αλλά και οι υπόλοιποι: Δημόπουλος Νίκος και Κοντοπαντελής Βασίλης, τα play-maker της ομάδας με μεγάλη βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στην άμυνα. Ο Γιάννης Γιατσίδης με τα τρίποντά του σε καθοριστικά σημεία των αγώνων, ο Σάκης Βούλγαρης ο στυλοβάτης της ομάδας κάτω από τα καλάθια, οι Χρήστος Κοτολούλης και Σάκης Κλεινός με μεγάλες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση στην περιφέρεια.

Ο Χάρης Γεωργακάκης, ο οποίος ήρθε στη μέση της σεζόν και αμέσως βοήθησε την ομάδα σε ριμπάουντ και σκοράρισμα.  Πολύτιμες βοήθειες επίσης από τους Δημήτρη Παπαρδέλη, Νίκο Γουγούτσα και τον άτυχο της φετινής χρονιά Θάνο Δραγανίδη. Τέλος ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας Δαμιανός Αμανατίδης ο οποίος με σωστό κοουτσάρισμα και μεγάλη βοήθεια κάτω από τα καλάθια κατάφερε να κρατήσει το καλό κλίμα στη  ομάδα και η παρέα αυτή τελικά να δικαιωθεί.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αφού παίκτες και προπονητής κατάφεραν με ένα άριστο κλίμα στην ομάδα χωρίς παρατράγουδα και διαμαρτυρίες να ολοκληρώσουν με το καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά. Η επόμενη μέρα βρίσκει διοίκηση και προπονητή σε σκέψεις για την ενίσχυση της ομάδας στην απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ρε ΔΕΗ, αλλαξέ τους τα φώτα !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΣΕ η ΔΕΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλο καλοκαιρι !!!!!!και μην ξεχνιομαστε περιμενουμε την καινουρια γυμναστρια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα αντέχει ο σκύλος ο Κεραμάρης;;; Μπράβο ρε παικταρά... Πάντως πέρα από τη πλάκα ο Κεραμάρης είναι ο καλύτερος τριποντάς όλων των εποχών στην Ε.ΚΑ.Σ.Θ....