Χριστοδούλου: «Το παιχνίδι με το Σπόρτιγκ θα είναι ντέρμπι»

Το ιστορικό Σπόρτιγκ θα υποδεχθεί το γυναικείο του Ηροδότου την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στα πλαίσια της  έβδομης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Το σύνολο του Αλέξη Χριστοδούλου δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού εκτός από την θλάση που ταλαιπωρεί την Γιαλιτάκη από το παιχνίδι με τον Εύνικο. Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε στο Irodotosbasketball.gr για το παιχνίδι:

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε το Σπορτιγκ, μια ιστορική και δυνατή ομάδα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει δυο από τις πιο έμπειρες κ καλές παίκτριες της κατηγορίας. Την Νταη που είναι και πρώτη σκόρερ στην Α2 και την Χαϊκάλη (5η σκόρερ) τις οποίες συμπληρώνει η εξίσου έμπειρη Βλάχου. Η τριάδα αυτή καθορίζει τον ρυθμό και τις επιθετικές τακτικές του Σπόρτιγκ με επιτυχία μιας και η ομάδα τους βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι μια θλάση της Γιαλιτάκη από το παιχνίδι με τον Εύνικο η οποία κάνει προπόνηση με πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ντέρμπι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα παρακολουθήσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια