Φιλανθρωπικός αγώνας φιλίας μεταξύ Ι.Ρ.Α. και Φάρου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γήπεδο Πρωτέα Κορδελιού πραγματοποιήθηκε αγώνας φιλίας μεταξύ της Ι.Ρ.Α. και του «Φάρου» με σκοπό την ανάδειξη και την στήριξη των ανθρώπων και των μελών του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Ο Φάρος του Κόσμου», παρουσία περίπου 70 φιλάθλων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον Πατέρα Αθηναγόρα για την νέα μπασκετική χρονιά.

Την αξιέπαινη αυτην συνδιοργάνωση χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Κυρίζογλου, ο εκπρόσωπος της Γ.Α.Δ.Θ. Α/Υ κ. Χαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Φεστερίδης και ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγώρας Λουκατάρης.

Με την ομάδα της Ι.Ρ.Α. αγωνίστηκαν οι Μυλωνίδης, Κουρουτζίδης, Ζαχαριόγλου, Κουρέλας, Τουρουτουτούδης, Βέρρας, Προδρομίδης, Τσιτσινάκης, Κουργιαννίδης, Γαλανίδης, Τουβεντζίδης, Λουλουδιάδης, Τσιάτσος και Ιωαννίδης.

Πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη της μητέρας του προπονητή της Ι.Ρ.Α. Διαμαντή Κανέλλη και της μητέρας του διαιτητή του αγώνα Χρήστου Πολυχρονιάδη που «έφυγαν» πρόσφατα από την ζωή.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους συναδέλφους τους Δήμητρα Κουλέλη και Χρήστο Πολυχρονιάδη για την συνδρομή τους στους αγώνες της ομάδας. Η απονομή αναμνηστικών από τα μέλη της διοίκησης, ήταν το ελάχιστο.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια