Πρόκριση με δύο νίκες για το εφηβικό του Ηρακλή-Συγχαρητήρια από τον προπονητή του Ναύαρχου Βότση

Καλύτερο το εφηβικό του Ηρακλή επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 64-42 του Ναύαρχου Βότση και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των ηττημένων Τάσος Μανωλόπουλος τόνισε τα εξής: «Τα παιδιά μας προσπάθησαν και στα δύο παιχνίδια να κάνουν την υπέρβαση αλλά έπεσαν σε μία πιο πλήρης και δυνατή ομάδα. Οι τραυματισμοί και η αστοχία μας στοίχησαν και στα δύο παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια στο Ηρακλή και στον προπονητή του Γιάννη Δαμαλή για την νεανική ομάδα του (οι περισσότεροι γεννηθέντες το 1997) και μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στην συνέχεια ...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα RESPECT (με κεφαλαία) για το φερ-πλέι που έκαναν να δεχτούν να οριστεί το ματς Παρασκευή (απόφαση που πάρθηκε πριν το πρώτο ματς) ξέροντας ότι αν γινόταν το Σάββατο θα έλειπαν δύο από τους καλύτερους μας παίκτες. Ο Αθλητισμός είναι Υγεία και πάνω απ’ όλα μαθαίνει τους αθλητές να έχουν ήθος και αρχές. Έγιναν δύο πολύ όμορφα παιχνίδια και τα παιδιά έδειξαν ότι το μπάσκετ είναι το καλύτερο άθλημα όλων».

Δεκάλεπτα: 12-9, 32-20, 48-30, 64-42
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Παπαδοπούλου Χρ.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δαμαλής): Μαρκουλάκης 2, Μπατής 2, Κράνης 2, Παπαδόπουλος 2, Λαζαρίδης 16, Σίμος 7, Κούβελας 5, Καραθανάσης 7, Σταματογιάννης 8, Ταραμάς 3, Τσιμπούκου 8, Γαρέζος 2.
Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Μανωλόπουλος): Κονιώρης 6, Κανελλίδης Ν., Παπαδόπουλος 5, Δόσιος, Πολύζος 5(1), Μηντζαρίδης 6, Οικονόμου 10, Κανελλίδης Β. 1, Παυλίδης, Σαμαράς 5(1), Κωνσταντινίδης 4, Σιδερίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια