Αποκλειστικό-Με δύο παίκτες από κάθε ομάδα ολοκληρώθηκε το Κεραυνός Αγίου Παύλου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου για την Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών-Αποβλήθηκαν και οι δύο πάγκοι μετά από επεισόδια

Φοβερά πράγματα συνέβησαν στον αγώνα της Παρασκευής μεταξύ του Κεραυνού Αγίου Παύλου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Εχεδώρου για τον πρώτο όμιλο της Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 67-56, όμως οι δύο ομάδες έπαιξαν τα τελευταία δύο περίπου λεπτά με δύο παίκτες!!!



Μετά από σύρραξη κάποιων παικτών στον αγωνιστικό χώρο οι πάγκοι και των δύο ομάδων εισήλθαν σε αυτόν και το γήπεδο μετατράπηκε σε ρινγκ. Αμέτοχοι ήταν οι προπονητές και δύο παίκτες από κάθε ομάδα οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα. Οι διαιτητές κράτησαν δύο δελτία από κάθε ομάδα.

Όπως μάθαμε παρόμοιο σκηνικό δεν έχει συμβεί τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια σε αγώνα της ΕΚΑΣΘ, αλλά και των Εθνικών κατηγοριών. Νεώτερα τις επόμενες ημέρες…  

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λαθος κανετε εγινε αγωνας ακριτες συκεων με αγιο δημιτριο το 1996 97 με 3 εναντιον 5 και κερδισαν ακριτες συκεων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδερφε τα τελευταια χρονια σε λεει οχι πριν μια 20ετια ! ! !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exo dei kai se panelinia fasi na teleioni omada me 3 enantion 5.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ενταξει αυτα πιστευω μονο οι απιθανοι διαιτητες της ΕΚΑΣΘ μπορουν να τα κανουν, ξερω οτι ενα ματσ παιζεται μεχρι και 3-3, παρακατω διακοπτεται το ματσ και κατοχυρωνεται στην εκαστοτε ομαδα!!!