Φιλική επικράτηση επί του Μαντουλίδη για το μίνι αγοριών του Πρωτέα Βούλας-Φωτορεπορτάζ

Εμφανώς καλύτερη και με μεγαλύτερη όρεξη από ότι στην πρωινή αναμέτρηση με τα Αστέρια, η ομάδα μίνι αγοριών του Πρωτέα Βούλας νίκησε το απόγευμα τον Μαντουλίδη με 59-56, σε μια αναμέτρηση όπου δεν κρατήθηκε επίσημα χρόνος και σκορ, ενώ παίχτηκε μπάσκετ περίπου πέντε δεκαλέπτων.






Λίγη ώρα μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο γήπεδο προσήλθε η ομάδα των γυναικών του Πρωτέα, η οποία είχε μόλις φτάσει στην Θεσσαλονίκη αεροπορικώς για την αναμέτρηση της Κυριακής για την Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ταχύτητα, δίχως πολλές διακοπές για φάουλ και από τις δύο ομάδες και πραγματικά το ευχαριστήθηκαν τόσο οι αθλητές, όσο και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Αυτή η διαδρομή του Πρωτέα στην Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα από την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη (10:00), σε ένα παρκέ που έχουν πατήσει το πόδι τους μεγάλα ονόματα της ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ με μεγαλύτερο αυτό του Νίκου Γκάλη, που το όνομα του πλέον έχει δοθεί στην αίθουσα του Αλεξάνδρειου Μελάθρου.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια