Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της GBA-Μία ξεχωριστή οικογενειακή εκδήλωση-Βίντεο

Η Greek Basketball Academy έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια εορταστική και ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΚΟ στον Εύοσμο, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Οι αθλητές της GBA συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια με τους νικητές να κερδίζουν συμβολικά βραβεία. Την παράσταση όμως έκλεψε το «διπλό» στο οποίο τέθηκαν αντιμέτωποι, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας με τους προπονητές της GBA. Ο Χρήστος Μαγκώτσιος έδειξε πως παρότι τα χρόνια πέρασαν η ... τέχνη δεν ξεχνιέται.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κάρφωνε την μπάλα στο καλάθι όπως στο πρόσφατο παρελθόν, χαρίζοντας ορισμένες στιγμές θεάματος στους παρόντες, οι οποίοι τον αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα. Ο Νίκος Χατζηβρέττας με τη σειρά του έτρεχε το παρκέ σαν να μην αποσύρθηκε ποτέ από την ενεργό δράση. Όσο για τον Κώστα Χαραλαμπίδη εντυπωσίασε με την ευστοχία του. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από το θέαμα και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «GBA-GBA!»


Ειδικό βραβείο ήθους απονεμήθηκε σε αθλητή της ακαδημίας που στη διάρκεια της χρονιάς βρήκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στις κερκίδες του γηπέδου και το παρέδωσε στους προπονητές για αναζήτηση του ιδιοκτήτη. Ηταν μία όμορφη εκδήλωση σε οικογενειακό κλίμα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια