Δίκαια επικράτηση για το Μακεδονικό Λητής

Με νίκη ξεκίνησε ο Μακεδονικός Λητής τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Χθες Τετάρτη νίκησε με 70-57 τον μαχητικό Πύρρο Εύοσμου και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.






Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την νικήτρια ομάδα. Η πιεστική άμυνα και οι σωστές επιλογές στην επίθεση δημιούργησαν γρήγορα μια διαφορά δέκα πόντων και το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 24-14 υπέρ του Μακεδονικού.

Διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, μεγάλωσε ακόμα λίγο την διαφορά και το ημίχρονο έληξε με 40-26. Στο τρίτο δεκάλεπτο η κούραση έκανε την εμφάνισή της. Ως αποτέλεσμα υπήρξαν κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν, πλησιάζοντας στο σκορ (σκορ τρίτου δεκαλέπτου 51-43).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Λητή έπαιξε  πολύ καλό μπάσκετ. Με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, σταμάτησε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο σκορ. Η σωστή αμυντική λειτουργία έδωσε την δυνατότητα να βγουν αιφνιδιασμοί και τα τρία εύστοχα τρίποντα, έφεραν την νίκη με σκορ 70-57.
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η άδεια εξέδρα του γηπέδου. Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν μόλις οκτώ, γεγονός το οποίο δεν συμβαδίζει με την καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα και την καλή εικόνα που εμφανίζει.

Επόμενος αγώνας, ο οποίος είναι και τοπικό ντέρμπι, την Τετάρτη 22/1/2014 και ώρα 21:30 στο γήπεδο του Δρυμού, με τον τυπικά γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου.

Δεκάλεπτα: 24-14, 40-26, 51-43, 70-57
Διαιτητές: Μπίκης-Κατούδης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Καμούρας Σ.): Παπαχρήστου 6, Ανδρεανούδης 3 (1), Γαμβράκης 2, Ανθυμίδης, Καμούρας Α., Παπαντωνίου 16 (1), Καλιφούλης 13 (2), Βαλιάνης 12 (1), Σπαθάρης 5, Παπαδόπουλος 11 (1), Τσαλιγόπουλος 2, Μαρούδας
ΠΥΡΡΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Φουρνιώτης): Φουρνιώτης 2, Ξανθόπουλος 2, Πελτέκης 11, Παυλίδης 9, Βαδάσης 2, Παχλιβάνης 19, Ψύλλας 12.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια