Πέθανε η μητέρα των Στέλιου και Στράτου Κουκουλεκίδη-Ψήφισμα της ΕΚΑΣΘ

Σε πένθος βύθισε την οικογένεια των Στέλιου και Στράτου Κουκουλεκίδη η είδηση του θανάτου της μητέρας τους, Μαρίας.





Ο πρώην διεθνής διαιτητής και ο προπονητής της κινεζικής ομάδας Σιτσουάν Μπλου Ουέιλς έχασαν χθες την πολυαγαπημένη μητέρα του. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα (20/01, 11.00) από τον ιερό ναό στο Νικομηδινό Θεσσαλονίκης.

Με δημόσια δήλωσή τους αισθάνθηκαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους γιατρούς και το προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», για τη φροντίδα τους, ενώ δεν έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη λόγω πένθους.

Αμφότεροι ήταν να βραβευθούν από το ΣΕΠΚ ο μεν πρώτος για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα, ο δε δεύτερος για το ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Κίνας που κατέκτησε πέρυσι, παράλληλα με την ανάδειξή του σε προπονητική της χρονιάς στη NBL.

Ψήφισμα της ΕΚΑΣΘ

  Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της Μαρίκας Κουκουλεκίδη, μητέρας του Προέδρου της Κ.Ε.Δ./ΕΚΑΣΘ κ. Στέλιου Κουκουκουλεκίδη, συνεδρίασε έκτακτα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
     1) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας,
     2) Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του στην κηδεία της,

     3) Να καταθέσει, αντί στεφάνου, ποσό σε κοινωφελές Ιδρυμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια