Μεθαύριο οι κληρώσεις της δεύτερης φάσης εφήβων και κορασίδων στην ΕΚΑΣΘ-Πως θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις προκηρύξεις

Από την ΕΚΑΣΘ καλούνται για την Τετάρτη 22/1/2014 και ώρα 17:30 στα γραφεία οι εκπρόσωποι των παρακάτω σωματείων των πρωταθλημάτων εφήβων και κορασίδων, προκειμένου να γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης:









ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:  ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, Ε.Ο.Σ., ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ '02, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

ΕΦΗΒΟΙ:  ΒΕΡΓΙΝΑ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΘ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ, ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜ., ΑΠΣ Ν.ΒΟΤΣΗΣ,  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ, ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ, ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥΣ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη των κορασίδων οι ομάδες που θα κατέλαβαν την 5η και 6η θέση στην βαθμολογία του 1ου ομίλου (ΕΟΣ και Αίας Ευόσμου) θα παίξουν με τις ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στην βαθμολογία του 2ου και 3ου ομίλου (Αχιλλέας Τριανδρίας και Ζέφυρος), κατόπιν κλήρωσης σε δύο (2) αγώνες με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στην έδρα των ομάδων από τον 2ο και 3ο όμιλο. Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα αγωνισθούν σε έναν (1) αγώνα για την 7η και 8η θέση, σε ουδέτερο γήπεδο.

Οι ομάδες που θα κατέλαβαν την 1η θέση στην βαθμολογία του 2ου και 3ου ομίλου (Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου) θα αγωνισθούν σε έναν (1) αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για την 5η και 6η θέση. Οι θέσεις 5-8 οδηγούν στην τρίτη φάση.

Σε ότι αφορά τους εφήβους οι δεκαέξι (16) ομάδες, μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες.

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στον ίδιο όμιλο στην Α΄φάση καθώς και οι ομάδες που κατέλαβαν κατά την Α΄φάση την ίδια θέση. 


Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια