Σαμαντούρα: «Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με το Ελληνικό»- Κάταγμα στη μύτη η Σλούκα

Πολύ σημαντικό παιχνίδι, για το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Α1 Γυναικών, είναι το εντός έδρας με το Ελληνικό.






Όπως γράφει το www.onsports.gr οι «πράσινες» υποδέχονται στις 16.00, στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας, την πρωτοπόρο ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου προκειμένου να μην υποχωρήσουν στην κατάταξη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της προπονήτριάς τους, Γιασεμής Σαμαντούρα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, το παιχνίδι μας με το Ελληνικό είναι κομβικής σημασίας. Ελπίζω ο αγώνας να είναι ακόμα μία γιορτή για την οικογένεια και τους φίλους του Παναθηναϊκού στον «Τάφο του Ινδού». Μακάρι οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου και να βοηθήσουν με τις εκδηλώσεις τους τις προσπάθειες των παικτριών μας στο παρκέ».

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τον Παναθηναϊκό, με τη Γιασεμή Σαμαντούρα να προσθέτει: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά την περιπετειώδη ένταξη της Γέμελος στην ομάδα, αναγκαζόμαστε να αναπροσαρμόσουμε δραστικά το αγωνιστικό πλάνο μας, αφού το κενό της Δίελα είναι πολύ σημαντικό από τεχνικής άποψης».

Κάταγμα στη μύτη η Σλούκα

Η ατυχία της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο, αφού μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Ιωάννας Δίελα (ρήξη χιαστού - μηνίσκου), ήρθε να προστεθεί και το ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, το οποίο υπέστη η Αναστασία Σλούκα στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με το Ελληνικό.

Σύμφωνα με το www.basketblog.gr οι πιθανότητες συμμετοχής της αρχηγού της Εθνικής Νέων Γυναικών είναι ελάχιστες, με την Γιασεμή Σαμαντούρα να πρέπει να βρει λύσεις από τις δέκα ετοιμοπόλεμες παίκτριες τις οποίες έχει στη διάθεσή της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια