Δυσκόλεψαν τη Φενέρμπαχτσέ, Δικαιουλάκος-Δημητράκου-21 πόντοι από την Θεσσαλονικιά-Δείτε τα highlights του αγώνων Fenerbahce-Nadezhda και Sopron-Wisla Can Pack για την Ευρωλίγκα γυναικών

Η πρώτη του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον πάγκο της Ναντέζντα σε ματς Ευρωλίγκα, μπορεί να μην στέφθηκε με νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, αλλά η ήττα με 71-69 και οι 21 πόντοι της αναγεννημένης Ζωής Δημητράκου δείχνουν ότι η δουλειά ξεκίνησε από το μυαλό και την αλλαγή ψυχολογίας.






Όπως γράφει το www.insidesports.gr μετά από ένα συγκλονιστικό ματς όπου η Ναντέζντα αντιστάθηκε όσο περισσότερο μπορούσε και λίγο έλλειψε να ρίξει στο καναβάτσο την υποψήφια για τελικό F8 μια ακόμη χρονιά Φενέρ (ομάδα στην οποία ήταν προπονητής επίσης ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος).

Η Ζωή Δημητράκου πραγματοποίησε εξαιρετικό ματς σκόραρε 21 πόντους (4/7διπ., 3/6 τριπ., 4/6 βολ.) ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Όπως είχε δηλώσει ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος στο insideΚ.Α.Ρ. Web Radio λίγο πριν αναχωρήσει για Κωνσταντινούπολη η Ζωή Δημητράκου έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και δεν είναι απλά μια καλή αμυντικός κάτι που ζήσαμε όλοι το καλοκαίρι με την Εθνική: «Την Ζωή στη Ναντέζντα μπορεί να την θέλουν να παίζει άμυνα, εμείς στην Εθνική την χρειαζόμαστε στο σκοράρισμα».

Στο ματς φάνηκε να μην μπαίνει καλά όμως η Ναντέζντα και η Φενέρ να ξεφεύγει στο 9’  με 16-2. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η απόδοση των παικτριών του Δικαιουλάκου ανέβηκε και έκλεισαν πίσω το ημίχρονο με 35-32. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η Φενέρ βρήκε τους διαδρόμους ανοιχτούς, Η Μακ Κούγκτρι έκανε εξαιρετικό ματς με 25 πόντους και η διαφορά έφτασε μέχρι τους  +14 (55-41 στο 29’). Βέβαια με ένα σερί 7-0 υπέρ της Ναντέζντα το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τη Φενέρ μπροστά 55-48.


Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ναντέζντα έμεινε κοντά στο σκορ, πάλεψε απέναντι στα θηρία της Φενέρ η οποία χαρακτηρίζεται ως η Ατλάντα Ντριμ της Ευρώπης και τελικά έπεσε «ηρωικά» όπως συνηθίζεται να λέμε με 71-69 και την τέταρτη, αλλά και πιο γλυκιά ήττα της στην Ευρωλίγκα, καθώς δείχνει ότι μάλλον κάτι καινούριο ξεκινά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια