Αρχίζει την Δευτέρα το τουρνουά Μπάσκετ ΑμΕΑ στη μνήμη της Χρυσάνθης Στεφανίδου.

Με τη συμμετοχή ομάδων ειδικών σχολείων και ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης και πόλεων της Μακεδονίας ξεκινά τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το Τουρνουά Μπάσκετ ΑμΕΑ, αφιερωμένο στη μνήμη της προπονήτριας της ομάδας του Δήμου Χρυσάνθης Στεφανίδου.




Το Τουρνουά, που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες (3 Δεκεμβρίου), θα πραγματοποιηθεί από τις 09:30 έως τις 13:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ. (Κανάρη 71-73, Κ. Τούμπα).

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει ενεργά και έμπρακτα το δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρίες για συμμετοχή στον αθλητισμό και στο πλαίσιο αυτό η δημοτική ομάδα Μπάσκετ ΑμΕΑ παρέχει τη δυνατότητα άθλησης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Επιπλέον πρόσθεσε ότι: «Το Τουρνουά Μπάσκετ ΑμΕΑ αποτελεί φόρο τιμής στη μνήμη της Χρυσάνθης Στεφανίδου, που υπήρξε αθλήτρια σε ομάδες της πόλης μας και προπονήτρια της ομάδας Μπάσκετ ΑμΕΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την οποία κέρδισε αρκετές διακρίσεις, όπως και με την Εθνική ομάδα των Special Olympics».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια