Πήρε το ντέρμπι ο Θερμαϊκός

Το χαμηλό τελικό σκορ ( 47-44 υπέρ του Θερμαϊκού) δεν φανερώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων το βράδυ της Δευτέρας.




Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Μεσήμβριας, «ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ίσως ομάδες του Α΄ ομίλου της Γ 2 κατηγορίας που δυστυχώς έγινε χωρίς φωτεινό πίνακα και οπωσδήποτε αυτό δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες αλλά κυρίως τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έφτασαν να προηγούνται με σκορ 28 - 14. Στη συνέχεια όμως ο Α.Ο. Μεσημβρίας αντέδρασε και με παθιασμένη άμυνα αλλά και ευστοχία στα κρίσιμα σουτ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στον πόντο. Η αποβολή όμως του Αλμασίδη με πέντε φάουλ αλλά και οι άστοχες ελεύθερες βολές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Ο. Μεσημβρίας εκφράζουν τις ευχές τους για υγεία και δύναμη στον τέως προπονητή της ομάδας Κώστα Τσελεμπή που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα πριν λίγες μέρες».
/
Δεκάλεπτα: 9-7, 31-19, 38-34, 47-44
Διαιτητές: Γαβριηλίδου-Καμηλάρης
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 4, Οικονόμου 3, Μπαχαράκης 6, Λαβάνος 5, Πολυμέρου 10, Χατζηαποστολίδης 3, Αγγελόπουλος 1, Τρυφωνίδης 15 (2), Παπαδόπουλος, Τασκουδης, Πιλάτος.

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Αντωνιάδης, Χριστοφής, Χουρμουζηίδης 1, Ζυρίδης, Κιουρσίδης 12, Αλμασίδης 7, Θεοδωρίδης, Μπρούσαλης 14, Ηλιού, Στάμογλου 8, Οικονομάκος 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια