Φίλοι του ΠΚ Νεάπολης: «Αστέρια στη Μίκρα οι παίκτες μας»-Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από το παιχνίδι με την Ακαδημία Αστέρια

Το σχόλιο των φίλων του ΠΚ Νεάπολης για τον χθεσινό αγώνα αναφέρει τα εξής:  






«Χθες βράδυ στο κλειστό της Μικρας Β είδαμε τα πραγματικά αστέρια και αυτά ήταν οι παίκτες της Νεάπολης. Ενα καλό δεκάλεπτο το τελευταίο ήταν υπεραρκετό για να εκτοξεύσει τη διαφορά στους 20 πόντους και τελικά να πάρει η ομάδα μας τη νίκη με 72-63.

Αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το καλό δεκάλεπτο που και άμυνα είδαμε και επιθετικό πλουραλισμό, υπομέναμε τριάντα λεπτά μετρίου θεάματος, αν και η ομάδα ήταν πάντα μπροστά από 3 εως 8 πόντους. Η ομάδα των Αστεριών μόνο σε ένα σημείο του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το χθεσινό αποτέλεσμα και η εμφάνιση του τελευταίου δεκαλέπτου δείχνει πως η ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει τα κότσια, έχει τη διαφορά και έχει και τις επιλογές. Χθες απουσίαζαν από την ομάδα για διαφόρους λόγους και δικαιολογημένα οι Μαρλας, Δελλας, Καβρακης και Δημητροπουλος.

Εμείς είμαστε απαιτητικοί, θέλουμε να βλέπουμε ωραίο μπάσκετ και να το γουστάρουμε, σαν και αυτό που είδαμε στο τέλος. Στο επόμενο αγώνα με την Γέφυρα θα πρέπει η ομάδα να αποδώσει ωραίο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάτι που μπορεί και πρέπει αν θέλει να γευτεί άλλη μια νίκη.

 Το παιχνίδι με τα Αστέρια είναι πλέον παρελθόν ,βλέπουμε το μέλλον και πως μπορούμε να γινόμαστε από αγώνα σε αγώνα καλύτεροι διορθώνοντας τα λάθη μας.

 Ο Γιάννης Γκενογλου είχε την ατυχία στα πρώτα λεπτά να δει τον Γιάννη Τουβετζιδη να παίρνει  φάουλ και να τίθεται εκτός αγώνα, αυτό δεν πτόησε την ομάδα ,απεναντίας της έδωσε δύναμη και έπαιξε πιο αποφασιστικά μιας και έπρεπε να καλύψει και το κενό του Τουβετζιδη.

 Οι αθλητές μας φώναξαν παρών στο χθεσινό αγώνα και τώρα έχουν μια εβδομάδα για να ετοιμαστούν για τον επόμενο ματς που θα γίνει την Δευτέρα στο κλειστό της Νεάπολης με την ομάδα της Γέφυρας.

Οι διαιτητές Τζιοπάνος και Χειλάκης δεν απέφυγαν τα λάθη κάτι που όμως δεν επηρέασε το τελικό νικητή, όπως είχε γίνει στο περσινό αγώνα των δυο ομάδων στη Μικρα με τη διαιτησία του κ.Δαμίγου».


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια