Στον τελικό των εφήβων της Χαλκιδικής οι Αετοί Ορμύλιας

Η ομάδα των εφήβων της Ορμύλιας νίκησε σήμερα στον ημιτελικό τα Νέα Ρόδα με 38-29 και έτσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final Four των εφήβων της ΕΚΑΣΧ. 





Η Ορμύλια κατάφερε να φτάσει στον τελικό Χαλκιδικής αήττητη από τους ομίλους και  με κεκτημένη ταχύτητα πήρε και τον ημιτελικό. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά και οι αθλητές και των δύο ομάδων ήταν φανερά αγχωμένοι.

Στην αρχή του αγώνα οι Αετοί έκαναν το 10-0 και όλα έδειχναν ότι θα είναι ένα εύκολο βράδυ. Αλλά τα απανωτά λάθη της ομάδας και το κακό rotation στις αλλαγές έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα των Ν. Ρόδων να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό αφού η Ορμύλια πήρε μια διαφορά 10 πόντων που κράτησε ως το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ορίζει η απόφαση της ΕΟΚ, αγωνίσθηκαν και πάλι μόνο δύο 95αρηδες.

Στο άλλο ζευγάρι η ομάδα των Μουδανιών (αήττητη και αυτή) κέρδισε με μεγάλη διαφορά την ομάδα της Καλλικράτειας και πήρε το άλλο εισιτήριο για τον τελικό.

Δεκάλεπτα: 11-4, 16-12, 31-21, 38-29
Διαιτητές: Μαργαρίτης-Λειβαδιώτης
ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ (Νομικός): Καραδήμος, Μπουρλής 7, Στεφανίδης 3, Δέας 5, Τσικούρης 7, Χατζηπολύζης 6, Δημητριάδης 4, Αμπαράς , Μποζίνης, Λειβαδιώτης, Κλιματσίδας 6, Τσινάς.
ΞΕΡΞΗΣ Ν.ΡΟΔΩΝ (Κιακιλίδης): Κουκουμής 4, Καραθανάσης 4, Ευθυμίου 2, Χατζηλίδης 16, Αντωνάκης, Βορεινός 2, Τσιβίλογλου 1, Καμενάκης, Χασάπης, Πολυδωράκης, Τριανταφύλλου, Δουλάκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια