Από τις κορυφαίες η Σταμολάμπρου στην πρώτη αγωνιστική του κολεγιακού της Αμερικής-Ένα λεπτό αγωνίστηκε ο Πηλίτσης

Πέρα από την αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, χθες ξεκίνησε το κολεγιακό πρωτάθλημα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την Θεσσαλονίκη, είναι ότι είχαμε το ντεμπούτο δυο νεαρών αθλητών, του Γιώργου Πηλίτση και της Άννας Νίκης Σταμολαμπρου.








Ο Πηλίτσης αγωνίζεται για το πανεπιστήμιου του Lehigh και χθες είχε τον πρώτο του αγώνα ενάντια στο πανεπιστήμιο του Minnesota. Η ομάδα του Lehigh όμως ηττήθηκε με 81-62 αφού όπως αποδείχθηκε η ομάδα του Richard Pitino (γιος του Rik) εμφανίστηκε πολύ δυνατή στην έδρα της με 14000 φιλάθλους στο πλευρό της. Ο Πηλίτσης αγωνίστηκε για ένα λεπτό και απέδειξε ότι ίσως στο μέλλον να αποκτήσει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Όσο για την Σταμολάμπρου, η Άννα Νίκη αγωνίζεται στο Robert Morris University (συμπαίκτρια με την Άρτεμη Σπανού) και χθες συμμετείχε στον πρώτο της αγώνα. Η Σταμολάμπρου πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια της ομάδας της έχοντας 14 πόντους σε 38 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα ηττήθηκε στο καλάθι με 65-63 αλλά απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια