Καταγγελία από φίλαθλο της ΑΕ Πυλαίας

Από τον Στέλιο Λιάτσα πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή για τον αγώνα της Α2 γυναικών της ΑΕ Πυλαίας με τον ΑΟ Σερρών:










«Στέλνω αυτή την επιστολή με την ιδιότητα του απλού φιλάθλου και όχι στενοχωρημένος από μια ήττα αλλά από συμπεριφορές ανθρώπων που δυστυχώς βρίσκονται στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Καταρχάς θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα κορίτσια της ομάδας του ΑΟ Σερρών διότι αν και βρέθηκαν να χάνουν κατάφεραν στο τέλος να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο μας. Ειλικρινά συγχαρητήρια.

Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να δώσω και τα συγχαρητήρια της νίκης ούτε στον πρόεδρο της ομάδας αλλά  ούτε και  στον κόουτς. Κύριοι ειλικρινά λυπάμαι για την συμπεριφορά σας. “Κύριε" πρόεδρε σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και μάλιστα σε υπερμεγέθη βαθμό. Θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε τους αντίπαλους σας  και την φιλοξενία τους. Δεν σας ενόχλησε ΚΑΝΕΙΣ ούτε εσάς ούτε και την ομάδα σας μέχρι να φερθείτε όπως προφανώς γνωρίζετε μόνον εσείς και από ότι έμαθα το κάνετε επανελεγμένα.


Κόουτς θα έπρεπε να ντρέπεσαι όταν θέλει 20 δευτερόλεπτα να λήξει το παιχνίδι, η ομάδα σου είναι 12 πόντους μπροστά και εσύ παίρνεις time out. Αυτές οι μικροσυμπεριφορες δεν ταιριάζουν στην καλαθοσφαίριση. Και πάλι συγχαρητήρια στα κορίτσια και καλή συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια