Καπογιάννη: «Θα διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους»

Το Ελληνικό μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Α1, έχοντας επικρατήσει του Κρόνου και του Αθηναϊκού, συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου και η προπονήτριά του Ελένη Καπογιάννη δεν παρέλειψε να συγχαρεί τις παίκτριές της για τη μέχρι τώρα παρουσία τους:







«Οι στόχοι μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θεωρώ ότι έχουμε δυνατότητες να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Πρώτα από όλα να είμαστε καλά και στην πορεία θα έρθουν και τα αποτελέσματα», δήλωσε η προπονήτρια του Ελληνικού στο Supebasket.gr, ενώ αναφερόμενη στο ματς (19/10) με τον Αθηναϊκό τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι το πλάνο μας το αμυντικό απέτυχε και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Τώρα που δεν είμαστε ακόμα έτοιμες -γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη- μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε έστω και με ένα πόντο. Αυτό το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια. Εγώ είχα πει στα κορίτσια ότι το παιχνίδι με τον Αθηναϊκό δεν θα είναι ίδιο όπως αυτό με τον Κρόνο, γιατί ο Αθηναϊκός στην έδρα του παραμένει καλή ομάδα και πως έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένες.

Σχετικά με τα τελευταία δευτερόλεπτα όταν και ήμασταν αμυνόμενες είπαμε να κάνουμε αλλαγές, να μην μπει η μπάλα εύκολα μέσα. Τώρα σχετικά με την φάση που κερδίσαμε το φάουλ και βάλαμε τις βολές το πλάνο μας ήταν να χτυπήσουμε μέσα στη ρακέτα και πιστεύω ότι δεν βάλαμε κάποια καλάθια. Αν είχαμε βάλει κάποια καλάθια, θα είχε τελειώσει πιο πριν το ματς. Ευτυχώς μπήκαν οι βολές της Τζόνσον που έπρεπε και κερδίσαμε».

Τέλος, η Ελένη Καπογιάννη παρατήρησε πως «δεν έχουμε ακόμα ρυθμό και δεν έχουμε χτίσει χαρακτήρα για να έχουμε μία συμπεριφορά ίδια. είτε είμαστε μπροστά στο σκορ, είτε πίσω. Πρέπει αυτό να το διορθώσουμε και αυτό θέλει χρόνο να αποκτήσουν τον ομαδικό χαρακτήρα. Το μόνο που σκεφτόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι να κερδίζουμε έστω και με έναν πόντο, μέχρι να διορθώσουμε κάποια πράγματα».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια