Λευκαδίτης: «Δουλεύουμε επαγγελματικά»

Ο Σπύρος Λευκαδίτης ξεκίνησε από τα αγωνιστικά τμήματα του Άρη και μετά το εφηβικό μεταγράφηκε στον Ερμή Λαγκαδά. Εκεί παρέμεινε για 3 χρόνια και στη συνέχεια έκανε πέρσι μια πρωταγωνιστική χρονιά με τη ΜΕΝΤ στη Β Εθνική. Φέτος όλοι ευελπιστούν να κάνει το ίδιο και στα Πεύκα σε μια ομάδα με σαφώς πιο ανταγωνιστικούς στόχους από την περσινή του ομάδα. Στην συνέντευξη που παραχώρηση στην ιστοσελίδα των Μαχητών δήλωσε:







 Σπύρο είσαι νέος στην ομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;

«Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι άριστες! Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι παρα πολύ καλό, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Το επίπεδο της δουλειάς αντιστοιχεί σε εκείνο υψηλότερων κατηγοριών! Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η ομάδα είναι επαγγελματικός και το coaching staff μας δείχνει την σωστή κατεύθυνση με την οποία πρέπει να πορευτούμε. Έχουμε μια διοίκηση που θα ζήλευαν ομάδες μίας, ακόμα και δύο κατηγοριών παραπάνω. Είναι πάντα κοντά στους παίχτες, συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους και έτοιμοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί».

Πώς είδες τις πρώτες δύο αγωνιστικές;

«Η νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Αργοναύτη Καλαμαριάς ήταν πολύ σημαντική για εμάς καθώς έχουμε χτυπηθεί από διάφορους τραυματισμούς σε καίριες θέσεις, όπως επίσης το ότι επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το ματς και η νίκη με την ομάδα του Στρατωνίου έδειξε ότι θα έχουμε μια δυναμική φέτος  διότι ήρθε με  μια ομάδα που έχει τον ίδιο βασικό κορμό εδώ και χρόνια και προερχόταν  από μία μεγάλη νίκη».

Που μπορούν να φτάσουν φέτος τα Πεύκα;

«Η ομάδα έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλά καθώς υπάρχει αρκετό ταλέντο και οι νεαροί παίχτες έχουν δίψα για μπάσκετ!  Οι έμπειροι παίχτες που διαθέτουμε, μας δίνουν τις συμβουλές τους και προσθέτουν την δικιά τους πινελιά. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καθοδήγηση από τους προπονητές μας,  δημιουργούν  τα φόντα για ομαδική διάκριση! Θα δανειστώ την ατάκα του προπονητή μας,  και θα πω πως οι μεγάλες ομάδες αντέχουν σε βάθος  χρόνου και πως θα πρέπει να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά!»

Και για το τέλος, που θέλει ο Σπύρος να φτάσει;

« Όσον αφορά τον εαυτό μου, κοιτάω πάντα το καλύτερο και αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ, που είναι η Α1 επαγγελματική κατηγορία. Μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά ευελπιστώ να έχω μια υγιή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από την ομαδική διάκριση, θα έρθει και η ατομική».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια