Το σχόλιο των φίλων του ΠΚ Νεάπολης για την ήττα των νέων στο «Ιβανώφειο»-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Tην ήττα γνώρισε η ομάδα των νέων του ΠΚ Νεάπολης από την αντίστοιχη των Γαλάζιων στο «Ιβανώφειο» με 57-44.











Όπως γράφουν στο μπλογκ τους οι φίλοι του ΠΚ Νεάπολης, «η ομάδα μας έδειξε πολλές αδυναμίες και έχασε φυσιολογικά από τους Γαλάζιους, κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει γιατί τα λάθη που έγιναν έχουν να κάνουν με τα βασικά του μπάσκετ και όχι τόσο με το στήσιμο της ομάδας. Οι αθλητές μας σε ένα μέτριο παιχνίδι δε μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα των νέων είναι η δεύτερη στη τάξη ομάδα του συλλόγου και οι αθλητές που την απαρτίζουν έχουν μια ευκαιρία να δείξουν, να αποδείξουν και να τεκμηριώσουν απτές αποδείξεις πως αξίζουν στο μέλλον να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Στον αγώνα με τους Γαλάζιους δε φάνηκε τίποτα από αυτά τα στοιχεία που θα δώσουν το δικαίωμα να δούμε αισιόδοξα το μέλλον μας ως σύλλογος. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι ήταν ένα ατυχές γεγονός και όχι ο κανόνας και περιμένουμε να δούμε περισσότερη προσπάθεια και με λιγότερα λάθη στο μέλλον.

Έχουμε τη διάθεση να δούμε αυτά τα παιδιά να παίζουν στην πρώτη μας ομάδα, είναι παιδιά δικά μας, κομμάτι του συλλόγου ,μεγαλωμένα από μικρά στο σύλλογο. Σίγουρα η απειρία τους, επηρεάζει το αγωνιστικό τους προφίλ, αλλά είδαμε πολλά λάθη που δεν δικαιολογούνται από την έλλειψη της πείρας. Λάθη στο κατέβασμα, λάθη στην πρώτη πάσα, λάθη στην ντρίμπλα. Τα είδαμε και από παίκτες που δε θα περιμέναμε να τα δούμε.

Το πρωτάθλημα των νέων είναι μια ευκαιρία να περιορίσουν οι αθλητές μας τα λάθη αυτά, να αποκτήσουν εμπειρίες ώστε να δούμε το μέλλον αισιόδοξα. Μέσα σε όλα αυτά και η απώλεια λόγω τραυματισμού του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει αέρα στην ομάδα. Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι από τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις του ανδρικού και έχει τις εμπειρίες από τέτοιους αγώνες. Καλύτερος παίκτης μας ο Κώστας Καραστεργίου».





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια