Ηττα στο ντέρμπι για το Μακεδονικό Λητής

Δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός Λητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου και γνώρισε την ήττα με 47-57.






Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των ηττημένων, «τα τρία πρώτα δεκάλεπτα η άμυνα ήταν το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού. Καθ’ όλη την διάρκεια του ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου είχε την πρωτοπορία στο σκορ με διαφορά που κυμαίνονταν από 2-5 πόντους. Παρά τις όποιες προσπάθειες η ομάδα μας δεν μπόρεσε να περάσει ποτέ στο σκορ, αφενός λόγω των κακών ποσοστών που είχε στα σουτ και αφετέρου, λόγω των οκτώ συνολικά τρίποντων που πέτυχε το Μελισσοχώρι. Το τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και παρά την προσπάθεια της ομάδας μας, το Μελισσοχώρι κατάφερε με συνεχόμενα τρίποντα να φτάσει στην νίκη με δέκα πόντους.

Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την υποστήριξή τους, οι οποίοι μαζί με τους φίλους του Μελισσοχωρίου, δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας την Τετάρτη 9/10/2013 και ώρα 21:30 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το ICBS 2009».

Δεκάλεπτα: 8-12, 16-19, 28-33, 47-57
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Χατζίδου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Καμούρας Σ.): Γαμβράκης 6, Διαμαντόπουλος 9, Πλακίδας 2, Παπαντωνίου 14(1), Καλιφούλης 11(2), Βαλιάνης 5, Ανδρεανούδης, Παπαδόπουλος, Μαρούδας, Καραντάκης, Κοκολόπουλος, Καμούρας Α.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μήλιος): Φιλιππίδης 8(2), Μουτσούδης 4, Στάκος, Μέρμηγκας, Νέτσικας 11(3), Δουδουλάκας 19(3), Τσιουμλέκης, Καραλής, Πεφτιτσέλης, Χαλκιάς 4, Λιβέρης 11

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια