Η επίσημη παρουσίαση της Α.Ε. Κομοτηνής-Βίντεο από την εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/10) η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο ξενοδοχείο «Anatolia». Όλοι οι αθλητές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο,  το διοικητικό συμβούλιο και φίλοι του συλλόγου ήταν παρόντες σε αυτήν την πολύ όμορφη βραδιά.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο αθλητικογράφος Χάρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος έδωσε άλλο τόνο στην εκδήλωση. Από πλευράς διοίκησης μίλησαν οι Μανώλης Εμμανουηλίδης (πρόεδρος) και Γιάννης Γεωργαντάς (έφορος τμήματος) ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Softweb, Βαγγέλης Βογιατζής, της εταιρείας που σχεδίασε και κατασκεύασε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι αθλητές του συλλόγου, την ίδια στιγμή που στην οθόνη εμφανίζονταν οι φωτογραφίες των αθλητών, τις οποίες επιμελήθηκε ο γραφίστας Γιώργος Παπαλεξάνδρου. Στη συνέχεια μίλησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας , δηλαδή ο προπονητής Σωφρόνης Παπουής, ο βοηθός προπονητή Βασίλης Στοάκης και ο γυμναστής Γιώργος Γουνελάς.

Φυσικά η βραδιά είχε και βραβεύσεις, καθώς τιμήθηκαν αθλητές που πρόσφεραν στο σύλλογο. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Χαράλαμπος και Αντώνης Στεργιάδης, ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Παπουτσίδης ενώ η βραδιά άνηκε στην οικογένεια Κοτσαρίδη, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του και τη συνέπεια του ο Γιώργος Κοτσαρίδης, ο οποίος με την συνέπεια του και το ήθος του αποτελεί πρότυπο για τους νέους αθλητές της ομάδας. Τις βραβεύσεις έκαναν οι  κύριοι Εμμανουηλίδης, Γεωργαντάς, Κώστογλου και Μερκουρίδης.

Τέλος, επειδή προέχει το μέλλον του συλλόγου και του Κομοτηναϊκού μπάσκετ, μίλησε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος, ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Νίκος Παπαδόπουλος.

Όλοι ευχαριστήθηκαν την όμορφη εκδήλωση και έδωσαν ραντεβού στις αναμετρήσεις όλων των τμημάτων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια