Ντάλλης: «Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά με την Λιβαδειά»

O Γιώργος Ντάλλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αίαντα Ευόσμου για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (16:00) κόντρα στην Λιβαδειά για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής.




Για τον 26χρονο παίκτη του Αίαντα Ευόσμου το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του με την Λιβαδειά, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Αγωνιζόμαστε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Η Λιβαδειά έχει πολύ καλό ρόστερ κι αυτό φαίνεται από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε απώλεια βαθμού στην έδρα μας.

Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είμαι από την Λιβαδειά και αγωνίστηκα στη ομάδα για πολλά χρόνια από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την ανδρική ομάδα. Έχω φίλους από εκεί και θα χαρώ που θα τους δω, αλλά για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νίκη της ομάδας του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια