Ιωσηφίδου: «Αυθαίρετη η απόφαση της διοίκησης του Φοίνικα Καλαμαριάς για μη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΘ»

Σοβαρή καταγγελία δέχθηκε το μπλογκ από  την Κυριακή Ιωσηφίδου, παίκτρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη γυναικεία ομάδα  του Φοίνικα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και την τελευταία χρονιά, αρχηγό της.  Να τι αναφέρει:






«Αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα με τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου του Φοίνικα Καλαμαριάς καθώς η παρούσα διοίκηση πήρε αυθαίρετα την απόφαση να μην δηλώσει συμμέτοχη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα,  ακύρωσε τα δελτία των παικτριών και δεν παραχωρεί το γήπεδο για να αθληθεί και να αγωνιστεί η τοπική γυναίκεια ομάδα του μπάσκετ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Φοίνικα να απευθυνθεί σε άλλους συλλόγους και να κατέβει ως Ποσειδώνας Καλαμαριάς. Επίσης αντιμετωπίζουμε ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα με το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου του Φοίνικα ,καθώς πραγματοποιήσαμε τον Μάιο λαχειοφόρο αγορά ως γυναικεία ομάδα. Το μισό ποσό που μαζέψαμε από τα λαχεία έχει κρατηθεί από μέλος του διοικητικού συμβουλίου το όποιο συγκεντρώνει τα λεφτά καθώς ήταν ο έφορος και δεν επιστρέφει το ποσό αυτό στην γυναικεία ομάδα.

Πιστεύω ότι αυτά τα γεγονότα πρέπει να γνωστοποιηθούν δημοσίως καθώς παραβιάζεται το δικαίωμα στον αθλητισμό και προσβάλλονται οι άξιες που ένας αθλητικός σύλλογος θα έπρεπε να πρεσβεύει όπως είναι η εντιμότητα».


*Επειδή λόγω  της προχωρημένης ώρας δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τη διοίκηση του συλλόγου, πιστεύουμε αύριο να το καταφέρουμε έτσι ώστε να υπάρξει απάντηση στην καταγγελία της παίκτριας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια