Παπανικολάου: «Με την πλάτη στον τοίχο οι Τούρκοι»

Να διορθώσει τα λάθη που επέτρεψαν στη Ρωσία να μειώσει τη διαφορά και να μπει συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό απέναντι στην Τουρκία θέλει από την Εθνική ο Κώστας Παπανικολάου.





«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένη σε ένα κομμάτι, στο τελείωμα του δεύτερου δεκαλέπτου και στην αρχή, αν όχι σε όλο, του τρίτου. Αυτό ήταν που μας έδωσε ισχυρό προβάδισμα για να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να πάρουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε ως το τέλος», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως κρίθηκε το παιχνίδι στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, σίγουρα πιστεύω πως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Θα τα δούμε στο βίντεο καλύτερα αυτά. Αυτό που φαίνεται είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που δεν διαχειριστήκαμε σωστά. Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα και ποιές διαφορές θα χρειαστούμε».

Για τον τραυματισμό του Σπανούλη κι αν επηρέασε, σχολίασε: «Ο Βασίλης είναι ένας σημαντικός παίκτης, ζει για την ομάδα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον, να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Αν μας επηρέασε ή όχι ο τραυματισμός δεν το γνωρίζω. Ο Βασίλης σίγουρα είναι σημαντικός για την ομάδα».

Ενώ τέλος, για τον αγώνα με την Τουρκία είπε: «Οι Τούρκοι παίζουνε με την πλάτη στον τοίχο και θα τα δώσουν όλα. Θα παλέψουν 100% από το πρώτο λεπτό κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι, δεν σημαίνουν τίποτα οι δυο νίκες αν στη συνέχεια για παράδειγμα κάνουμε τρεις ήττες συνεχόμενες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια