Δεν συνεχίζουν Βασιλειάδης-Κατσίβελης με την Εθνική Ανδρών-Τι δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από τη Γερμανία, όπου πήρε μέρος στο SuperCup 2013. Η συνέχεια θα γραφτεί στο τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank στο οποίο όμως η Εθνική Ανδρών θα συνεχίσει χωρίς τους Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Κατσίβελη.




Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος ενημέρωσε προσωπικά τους δύο παίκτες, δήλωσε σχετικά: «Από σήμερα, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Κατσίβελης δε θα συνεχίσουν μαζί μας στην Εθνική. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνηθίζεται να λέγονται κάποιες κουβέντες, όπως οι ευχαριστίες του κόουτς για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους και πολλές φορές λέγονται... αυτόματα.

Εγώ θέλω να πω ότι η προσπάθειά τους να βοηθήσουν την Εθνική Ομάδα έγινε με όλες τους τις δυνάμεις, ήταν καλοί συμπαίκτες και είναι καλοί παίκτες. Άξιζαν κι αυτοί να είναι μαζί μας και το να βρίσκομαι στη θέση να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για μένα σα να πίνω δηλητήριο. Αυτή, όμως, είναι η ευθύνη μου. Να παίρνω τις αποφάσεις για την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάνω απ όλα ως ανθρώπους και το κάνω από την καρδιά μου, όχι τυπικά, για το πώς δούλεψαν και πώς μας υποστήριξαν μέχρι τώρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια