Πήρε Ρασίντ ο Ιπποκράτης Κω-Βίντεο με φάσεις της παίκτριας από την Παλαιστίνη

Το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση της Nέιβιν Ρασίντ έκανε ο Ιπποκράτης Κω αφού πριν από λίγη ώρα η Παλαιστίνια αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιο της και γίνεται έτσι η πρώτη ξένη στην ιστορία του Ιπποκράτη.




Όπως γράφει το www.giafkasports.gr  η Ρασίντ αποφοίτησε απ' το κολέγιο του Πρίνσετον όπου έκανε πράγματα και θαύματα απ' το 2009-2010. Την πρώτη της χρονιά είχε μέσο όρο πόντων 15.4, την δεύτερη 16.4, την τρίτη 16.9 ενώ την τελευταία χρονιά τελευταία χρονιά είχε μέσο όρο 16.7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 2.7 κλεψίματα, με 73% στις ελεύθερες βολές και 44% στις προσπάθειες εντός παιδιάς. Εδώ τα στατιστικά της.

Η 22χρονη αθλήτρια (γεννημένη στις 19 Ιανουαρίου του 1991) αναμένεται να κάνει την διαφορά στην ομάδα του Ιπποκράτη αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στις θέσεις 2,3,4 ενώ είναι φανερό και απ' τα στατιστικά της ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά σε επίθεση και άμυνα.


Το γεγονός μάλιστα ότι είναι αρκετά νεαρή και έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αφού οι προσδοκίες για την Ρασίντ είναι να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και έτσι θα θέλει και εκείνη να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στον Ιπποκράτη για να γίνει γνωστή και στην δική μας Ήπειρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια