Ισκίογλου: «Ακρως επαγγελματική η λειτουργία του Ιπποκράτη Κω»

Μέσω του Ιπποκράτη Κω η Ελίνα Ισκίογλου νιώθει ότι μπορεί να γυρίσει ξανά στον παλιό πολύ καλό της εαυτό, όπως τότε που έπαιζε στα Εξάρχεια. Η 27χρονη φόργουορντ/σέντερ (1,90μ.) μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει μακριά από την Αθήνα σε μια νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα και τους στόχους που έχει με αυτή. Διαβάστε τη συνέντευξη της  στο «giafkasports.gr»:






Πως αποφάσισες να πεις το ναι και να έρθεις σε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 και μακριά απ' την Αθήνα;

«Το φλερτ μεταξύ εμού και του Ιπποκράτη υπήρχε τα τελευταία 3 χρόνια. Η απόφαση δεν ήταν αρκετά δύσκολη ύστερα από την συζήτηση που είχα κατ' ιδίαν με τον βοηθό προπονητή κύριο Παππούλη και μου εξήγησε τους στόχους της ομάδας και το πόσο πολύ με ήθελαν».

Τι έχεις ακούσει και τι έχεις μάθει για την ομάδα, για τις συμπαίκτριες σου για τους προπονητές;

«Έχω μάθει ότι η ομάδα λειτουργούσε αλλά και θα λειτουργεί και με την νέα σύσταση άκρως επαγγελματικά. Το ότι η Ζωή Κεχαγιά ήταν η πρώτη που υπέγραψε μου δείχνει το πόσο πολύ θέλει η ομάδα να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο».

Απ' όσο γνωρίζω με την Κουφογιάννη γνωρίζεστε από παλιά. Πήρες πληροφορίες από εκείνη πριν πεις το «ναι»;

«Η δεύτερη που μου μίλησε ήταν η Ηρώ Κουφογιάννη που είναι και πολύ καλή μου φίλη και από την στιγμή που ανανέωσε είχα άλλο ένα οικείο πρόσωπο στην ομάδα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι της Ελίνας Ισκιόγλου για την φετινή χρονιά;

«Να δώσω στην ομάδα ότι μπορώ και να πάρω από την ομάδα ότι καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο δύσκολα για μένα αλλά νιώθω ότι θα ξαναγυρίσω στον παλιό μου πολύ καλό εαυτό όταν έπαιζα στα Εξάρχεια. Και αναφέροντας τα Εξάρχεια θέλω πολύ να δω την ιστορική αυτή ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Α1 πάλι και υγιής γιατί γνωρίζω τις προσπάθειες και του Αντρέα Μαζαράκη αλλά και του κυρίου Παρασκευά Μηλιώνη. Και οι οπαδοί της ομάδας αυτής είναι αυτοί που δίνουν τον παλμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μια χρονιά γεμάτη υγεία και όλοι μα όλοι να ευχαριστηθούμε αυτό το άθλημα που τόσο αγαπάμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια