Πανέτοιμη να συμπληρώσει το καρέ η ΗΟΟΡ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού γεμάτη εμπειρίες από τις τρεις πρώτες της χρονιές είναι έτοιμη για την τέταρτη αγωνιστική της περίοδο να υποδεχθεί τους αθλητές της και μαζί τους όλους τους νέους και νέες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά και να νιώσουν το παιχνίδι του μπάσκετ.

Ένα ολόκληρο τεχνικό επιτελείο, μεράκι για δουλειά, οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά πάνω από όλα η αγάπη για το μπάσκετ, συμπληρώνουν με μεγάλη επιτυχία την μέχρι σήμερα ανοδική πορεία της ΗΟΟΡ.

Μετά την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα Μίνι αγοριών την περίοδο 2011-2012, την συμμετοχή της στα τμήματα εφηβικού – παιδικού – προπαιδικού την περσινή 2012-2013 όπου επισημοποίησε την συνεργασία της με την FIBA στο τουρνουά 3Χ3 την νέα χρονιά η ΗΟΟΡ θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΘ προσθέτοντας το δικό της «λίθο» στο μπασκετικό στερέωμα της πόλης μας.

Από την Δευτέρα 19 Αυγούστου ξεκίνησε η νέα χρονιά της ΗΟΟΡ και κάθε ενδιαφερόμενος–η μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα της Σχολής, στα γραφεία, καθώς και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Σάλα Γεννηματά» στις Συκιές (Ιπποκράτους με Γεννηματά γωνία), για περισσότερες πληροφορίες.

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές

Τηλ. Επικοινωνίας 2310582454-6986613311

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια