Μένουν Παπασπυριδάκος-Μπορίνος στην Τερψιθέα-Απέκτησε Στεφάνου από τον Ικαρο

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, την πρώτη της στην Α1 με αρκετά οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα που έφεραν τελικά τον υποβιβασμό, o AO Τερψιθέας αλλάζει ρότα και ετοιμάζεται για τη δική της επανεκκίνηση από τη νέα σεζόν.






Με νέα διοίκηση και νέους χορηγούς ο σύλλογος της Γλυφάδας που κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βρεθεί από τα τοπικά της ΕΣΚΑΝΑ στην Α1, επιστρέφει και ενισχύεται σε όλους τους τομείς και πρωταρχικά στις υποδομές. Το νέο ΔΣ ανέδειξε ως υπεύθυνους των γυναικείων τμημάτων τους Αλέξη Σεργόπουλο και Νίκο Ησαϊάδη ενώ το γυναικείο τμήμα θα στηρίξει οικονομικά μια ομάδα επιχειρηματιών από τη Γλυφάδα και αρκετές εταιρίες της περιοχής σε ρόλο υποστηρικτών - χορηγών.

Ήδη σε συνεννόηση και με τους δύο άλλους συλλόγους της Γλυφάδας, Άρη και Αιξωνή, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και να επεκταθεί το προσεχές διάστημα με σκοπό την ύπαρξη μιας πανίσχυρης ομάδας στην περιοχή μέσα στα επόμενα χρόνια!

Προπονητής στο γυναικείο παραμένει ο δημιουργός της ομάδας, Στέφανος Παπασπυριδάκος που θα έχει άμεσο συνεργάτη όπως όλα αυτά τα χρόνια τον Μάριο Μπορίνο. Ο τελευταίος θα αναλάβει φέτος και το τμήμα νεανίδων σε συνεργασία με τον Κώστα Φατούρο, που θα είναι ο προπονητής των κορασίδων και παγκορασίδων ενώ ο έτερος του τεχνικού τιμ, Τάκης Οικονομόπουλος θα αναλάβει τμήματα ακαδημιών.

Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει κοινή φιλοσοφία, άμεση συνεργασία, και επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής με την πρώτη ομάδα με μακροπρόθεσμο στόχο την ανάδειξη αθλητριών και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας κατά μεγάλο ποσοστό με γηγενείς παίκτριες.

Ήδη έχει ξεκινήσει η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με πρώτη μεταγραφή την απόκτηση της Άννας Μαρίας Στεφάνου, που πριν λίγες μέρες κατέκτησε το Πανελλήνιο Κορασίδων με τον Ίκαρο, ούσα μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της ομάδας.

Η 15χρονη γκαρντ που αυτό τον καιρό συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής κορασίδων ενόψει του Ευρωμπάσκετ θα αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας στην Α2 και θα ενισχύει το τμήμα νεανίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Με την πρώτη ομάδα θα προπονούνται ακόμα οι γηγενείς παίκτριες του συλλόγου Πετρίνα Πουλή, Χρύσα Γιαννοπούλου και Έλλη Τσίκα που ανήκουν στα τμήματα νεανίδων και κορασίδων του συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό και το ρόστερ της γυναικείας ομάδας, που θα συμμετέχει στην Α2 κατηγορία. Στόχος της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ είναι να συνεχίσει ο σύλλογος να λειτουργεί με υγεία και οργάνωση σε όλα τα τμήματα και να διατηρήσει το όνομα της αξιοπρεπούς και σοβαρής ομάδας που είχε από την δημιουργία του τμήματος πριν επτά χρόνια (με εξαίρεση την περσινή άσχημη παρένθεση λόγω της ασυνέπειας του βασικού χορηγού) και κατά δεύτερο τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν σε όλα τα νεαρά κορίτσια να αγαπήσουν το άθλημα και να αναδειχτούν μέσα από την αθλητική αυτή κυψέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια