Φιλικός αγώνας της διεθνούς ένωσης αστυνομικών (ΙΡΑ) και της Ιθάκης-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ΔΑΚ Σίνδου και στα πλαίσια των εκδηλώσεων της παγκόσμιας ημέρας (26/6) κατά των ναρκωτικών καθώς και των 30 χρονών λειτουργιάς του ΚΕΘΕΑ ένας πραγματικά σπουδαίος αγώνας φιλίας μεταξύ της ομάδας των αστυνομικών Θεσσαλονίκης και της θ/κ Ιθάκης, παρουσία 100 ατόμων που χειροκρότησαν και στήριξαν τα μελή της θ/κ.



Το αποτέλεσμα; Ο αθλητισμός ενώνει και είναι η άλλη διέξοδος στο πρόβλημα των ναρκωτικών. Νικητής; Η προσπάθεια για απεξάρτηση και επανένταξη καθώς και η τεραστία θέληση για την ζωή των παιδιών της θ/κ/ Ιθάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Κατσιωκαλη Όλγα (υπεύθυνη τμήματος εκπ/σης Ιθάκης), ο Σκουλαριώτης Δημήτρης (εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Δέλτα), ο Βασιλάκης Ηλίας ( πρόεδρος ΙΡΑ Θεσ/νικης), ο Λόρτος Σάββας ( πρόεδρος ΕΚΑΣΘ), ο Φεστεριδης Γεώργιος ( πρόεδρος λέσχης αστυνομίας Θεσ/νικης), ο αρχιμανδρίτης Ιεράς Μητροπόλεως Σταυρουπόλεως και Νεαπολέως, Λουκατάρης Αθηναγόρας, ο α/δ Μπουραζάνας Δημήτριος ( δ/ντης δίωξης ναρκωτικών), ο α/υ Δούβαλης Κων/νος (προσωπάρχης ΓΑΔΘ), ο α/υ Δούβαλης Γεώργιος (ΔΑΕΘ), ο α/α Καρακοντίνος Στράτος ( δ/της ΤΑ ΔΑΚΑΘ), ο α/β Λιακόπουλος Αντώνιος (δ/της ΑΤ Σίνδου), ο υ/α Ευαγγελίδης Αλέξανδρος (υποδ/της ΟΠΚΕ), ο Γιαννακόπουλος Βασίλειος (γ.γ. ΙΡΑ Θεσ/νικης), ο Χριστοδούλης Χριστόδουλος (α΄αντπρ. ΙΡΑ Θεσ/νικης), ο Κοντάκος Χρήστος (π. πρόεδρος του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ), ο Βασιλάκης Δημήτρης ( υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΙΡΑ Θεσ/νικης), ο Πασχαλιάς Ιωάννης (αναπλ. ταμίας ΙΡΑ Θεσ/νικης),
αλλά πάνω από όλα, οι ανώνυμοι φίλαθλοι που βρεθήκαν στις κερκίδες.


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια