Αξιοπούλου, η τρίτη μεταγραφή του Αθηναϊκού-Τι δήλωσε η παίκτρια-Πουλής: «Είμαστε ακόμη στην αρχή»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαριάννας Αξιοπούλου. Είναι η τρίτη παίκτρια που καταγράφεται στο φετινό δυναμικό του συλλόγου και η πρώτη «εξωτερική» μεταγραφή, μετά τις ανανεώσεις των Καμμένου - Κασάπογλου.






Η έμπειρη πλέι μέικερ, η οποία στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε: Πρωτέα Βούλας, Παλαιό Φάληρο, Εσπερίδες, Αμαρυλλίδα, Πανιώνιο και Ελληνικό, δήλωσε αμέσως μετά την επίτευξη τής συμφωνίας:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα που με επέλεξε ο Κώστας Κεραμιδάς και όλοι οι άνθρωποι που αποτελούν το νέο οικοδόμημα του Αθηναϊκού. Πρόκειται για μια νέα κατάσταση και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να χτίσουμε από την αρχή κάτι αντάξιο με αυτό που υπήρχε στο παρελθόν. Μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, μία ομάδα που προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα θα διαγράψει αξιοπρόσεκτη πορεία».

Από την πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής, Χρήστος Πουλής, δήλωσε: «Με τη Μαριάννα προσθέτουμε εμπειρία, ταχύτητα στη σκέψη και ορθολογισμό στην καθοδήγηση της ομάδας. Στον Αθηναϊκό θεωρούμε πως είναι μια από τις πιο έξυπνες παίκτριες του ελληνικού μπάσκετ, κάτι που φαίνεται στο γήπεδο.

Δεν χρειάζεται κανείς να αποκωδικοποιήσει την αξία της μεταγραφικής κίνησης που κάναμε, αφού η Αξιοπούλου έχει κερδίσει την καταξίωση με τις εμφανίσεις της. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθηναϊκού.

Από τις 26/06, οπότε κι έγινε η επανεκκίνηση της ομάδας με το αστέρι στη φανέλα, έχουμε ανακοινώσει -επίσημα- τρεις παίκτριες, έναν κεντρικό χορηγό και δύο υποστηρικτές. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια